Γιάννης Λεβεντάκης: Τι δήλωσε για την σύλληψή του

 
Γιάννης Λεβεντάκης: Τι δήλωσε για την σύλληψή του

Ενημερώθηκε: 23/10/18 - 14:41

Γιάννης Λεβεντάκης: Μπλεξίματα με τον νόμο είχε ο γνωστός εφοπλιστής που έγινε γνωστός τόσο από το Game of love, όσο και από την σχέση του με την Στέλλα Μιζεράκη.

Γιάννης Λεβεντάκης

Όπως έγινε σήμερα γνωστό ο συνελήφθη με τον πατέρα του και μια φίλη τους στον Πειραιά, αφού πρώτα διαπληκτίστηκαν με αστυνομικούς με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο αστυνομικό τμήμα.

Ο Γιάννης Λεβεντάκης μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΙ είπε: «Ήρθαμε σε μια κόντρα με τους αστυνομικούς για το σκύλο. Πήγαμε όλοι μαζί στο τμήμα και μετά αφεθήκαμε ελεύθεροι. Δεν έγινε κάτι. Εμείς ήμασταν σε ένα μαγαζί στην Τρούμπα και ήταν μαζί μας μια φίλη μας. Ήρθε για λίγο να μας δει και την ενημέρωσαν πως ο σκύλος της στο αμάξι έκανε φασαρία. Βγήκε έξω. Τρόμαξε. Φώναξε και τον μπαμπά μου και πήγα και εγώ μαζί.Της είπαν ότι ήθελαν να την πάνε αυτόφωρο, ότι κανονικά δηλαδή έπρεπε να πάει αυτόφωρο, ήταν και περασμένη η ώρα και μαλώσαμε στα λόγια. Λεκτικά. Δεν έγιναν αυτά που λένε όμως. Ότι έγινε χαμός! Εσείς ξέρετε ότι υπάρχει κάποιες φορές παραπληροφόρηση και με στενοχωρούν αυτά που λένε. Σε λίγο θα πουν ότι πήγαμε και 12 χρόνια φυλακή για το σκύλο!. Και αφεθήκαμε ελεύθεροι. Έχει λήξει η υπόθεση. Όλα καλά».