Γιατί αρνήθηκε την πρόταση του Survivor η Κύπρια «λολίτα»

 
Γιατί αρνήθηκε την πρόταση του Survivor η Κύπρια «λολίτα»

Ενημερώθηκε: 05/09/17 - 10:22

Το Survivor στην περσινή τηλεοπτική χρονιά εμφανίστηκε σαν τσουνάμι και σάρωσε τους δείκτες τηλεθέασης με το ριάλιτι επιβίωσης να... φτιάχνει πολλούς από τους παίκτες τους.

Ελευθερία Ελευθερίου

Πολλοί ήταν αυτοί όμως που απέρριψαν την πρόταση για συμμετοχή στο περίφημο παιχνίδι, και μεταξύ αυτών ήταν και η πανέμορφη που αποκάλυψε τους λόγους που αρνήθηκε να συμμετάσχει στο τηλεοπτικό φαινόμενο.

συνεργασία

Όπως είπε, ισχύει το γεγονός ότι δέχθηκε πρόταση για να συμμετάσχει στο «Survivor» αλλά την απέρριψε, καθώς εκείνο το διάστημα βρισκόταν σε εξέλιξη η της με τον Βασίλη Καρρά και τον Νότη Σφακιανάκη.

«Δεν μπορούσα να πάω, απ' τη στιγμή που είχα ήδη μία δουλειά και δεν θα τους παρατούσα σε καμία περίπτωση. Δεν "κρεμάω" συνεργάτες ποτέ. Απ΄ την άλλη, δεν είχα ιδέα πώς θα ήταν αυτό το παιχνίδι. Δεν ήξερα αν θα πήγαινε καλά, τι αποτέλεσμα θα είχε. Δεν σκέφτηκα καν την προβολή, που θα μου προσέφερε όλο αυτό».

Επιπρόσθετα, σε ερώτηση για το εάν θα δεχόταν να πάει στο παιχνίδι του χρόνου, είπε «για να είμαι ειλικρινής δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Ούτε με τον ΣΚΑΙ. Θα εξαρτηθεί από το αν θα μπορώ να το κάνω. Δεν ξέρω. Ποτέ δεν λέω "ποτέ" για τίποτε, αλλά θα φανεί στο τέλος. Αλλά και πάλι δεν θα αφήσω μία μελλοντική συνεργασία για να μπω στο Survivor. Αν έρθουν όμως οι συγκυρίες έτσι, θα το δω θετικά. Αλλά αν θα πήγαινα, θα το έκανα καθαρά για την εμπειρία. Όχι για την προβολή».

Όσον αφορά το εάν θα μπορούσε να αντεπεξέλθει στα γυρίσματα και τις συνθήκες διαβίωσης, απάντησε, «νομίζω πως ναι. Πάντα είχα σχέση με τον αθλητισμό και με τα sports. Δεν είμαι αγύμναστη. Και ο οργανισμός μας τα συνηθίζει όλα. Ακόμα και την πείνα. Και στη ζωή μου έχω περάσει περιόδους «πείνας»! Εννοώ όταν έκανα διατροφή και πρόσεχα το σώμα μου. Ζούσα και με λίγο φαγητό τότε. Αυτά τα συνηθίζεις. Από την άλλη, θα δοκίμαζα το διαφορετικό, θα το έβλεπα σαν να κάνω camping».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τους έκοψαν πριν καν βγουν στον αέρα!

Μάχη για την ζωή του δίνει ο νικητής της Eurovision

Η νεα φωτογραφία της Άννα Κορακάκη που σάρωσε στο Instagram (ΦΩΤΟ)