Γιατί η Πηνελόπη Πλάκα πέρασε την πόρτα του ψυχολόγου

Γιατί η Πηνελόπη Πλάκα πέρασε την πόρτα του ψυχολόγου
Ενημερώθηκε: 22/10/17 - 12:00

Είναι από τις ωραιότερες Ελληνίδες και δεν είναι δύσκολο να το διαπιστώσει ο οποιοσδήποτε. Η Πηνελόπη Πλάκα διανύει αυτή την περίοδο την καλύτερη φάση της ζωής καθώς είναι ερωτευμένη και στα επαγγελματικά της σκίζει. Η υπέροχη ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα Παραπολιτικά και μίλησε για όλα.

Σε έχουμε δει σε φωτογραφίες με τον σύντροφό σου. Γενικότερα, δεν μιλάς για τα προσωπικά σου. Τώρα σε τι φάση σε πετυχαίνουμε; Είμαι μια χαρά στα προσωπικά μου και είμαι μια χαρά και στα επαγγελματικά μου και αυτό είναι πολύ ωραίο όταν συμβαίνει.

Επειδή κατά καιρούς έχεις δεχτεί κριτική για τις σχέσεις σου, για αυτό πλέον είσαι πιο low profile; Πάντα στην αρχή δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς. Αργότερα μαθαίνεις και διαλέγεις τον τρόπο που σου πάει περισσότερο. Εγώ τον έχω βρει τον τρόπο που μου πάει. Είμαι πολύ αποστασιοποιημένη. Ετσι κι αλλιώς δεν τα διαβάζω ούτε εγώ, ούτε οι δικοί μου άνθρωποι. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να γράφει ό,τι θέλει.

Εχεις πει ότι έχεις κάνει ψυχοθεραπεία. Τι ήταν αυτό που σε οδήγησε στην πόρτα του ψυχολόγου; Ημουν σε μια κατάλληλη φάση που ήθελα να λειάνω κάποιες γωνίες και πήγα και το έκανα. Σε επόμενη στιγμή θα συνεχίσω ξανά, να λειάνω και τις επόμενες.