Γιώργος Αγγελόπουλος: Ο γάμος που απέρριψε!

Γιώργος Αγγελόπουλος: Μια απρόσμενη πρόταση γάμου
Ενημερώθηκε: 11/02/18 - 20:11

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος  εμφανίστηκε στο  Τατουάζ, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις.

Ο νικητής του Survivor υποδύεται τον Στέφανο Λαμπίρη, ο οποίος εισβάλλει στη ζωή της Όλγας «Κατερίνα Γερονικολού» και προκαλεί εξελίξεις.

Ο Γιώργος από την εποχή του Survivor είχε μεγάλες κατακτήσεις στο γυναικείο φύλο,και μάλιστα, σε συνέντευξή του αποκαλύπτει την πιο απρόσμενη πρόταση γάμου που δέχθηκε!

« Μου ζήτησε να με παντρευτεί μια κοπέλα χωρίς να με γνωρίζει. Πήγε η μητέρα της με το Ε9 της εφορίας στη μητέρα μου για να αποδείξει ότι έχει σπίτια και ακίνητα και ζήτησε να παντρευτώ την κόρη της. Η μητέρα μου δεν ήξερε τι να πει. Είχε από τη μία τον σεβασμό στα αισθήματα μιας γυναίκας που φτάνει σε αυτό το σημείο, από την άλλη ήταν αντιμέτωπη με μια πολύ περίεργη κατάσταση», είπε στο Πρώτο Θέμα.

Και καταλήγει: «θέλει σεβασμό ο χειρισμός. Όλοι οι άνθρωποι θέλουν τον σεβασμό όταν αισθάνονται πράγματα, γιατί κάποιος που νιώθει έτσι, προφανώς είναι ευαίσθητος. Μπαίνω στη θέση του αλλού, γιατί έτσι κατανοώ καλύτερα τα πράγματα. Κάνε αυτό που θες να σου κάνουν. Έχω υπάρξει ερωτευμένος και να νιώθω να μειονεκτώ, να μην έχω ανταπόκριση και ξέρω ότι είσαι εύθραυστος όταν σου συμβαίνει».