Χορεύτρια Σφακιανάκη: Δεν μας πλήρωσε η Πάολα

Χορεύτρια Σφακιανάκη: Δεν μας πλήρωσε η Πάολα
Ενημερώθηκε: 13/03/19 - 11:32

Το πιο συζητημένο θέμα τις τελευταίες μέρες στη ελληνική σόουμπιζ είναι η αποχώρηση της Πάολας από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη.

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που αναφέρονταν στις αιτίες της αποχώρησης, ενώ γράφτηκε πως η τραγουδίστρια πλήρωσε από την τσέπη της το προσωπικό του μαγαζιού, κάτι που διέψευσε με ανάρτησή της στα social media χορεύτρια του Νότη Σφακιανάκη.

Πιο συγκεκριμένα η Κατερίνα Βασιλείου έγραψε στο  Facebook ότι κανένας από τους εργαζόμενους δεν πληρώθηκε τόσο για το Σάββατο που δεν δούλεψε το μαγαζί, όσο και για τα επόμενα διήμερα που θα έριχνε υπό κανονικές συνθήκες αυλαία το σχήμα.

 «Το ψέμα βγήκε από τον Παράδεισο.....Για όλους εσάς που διαβάζετε ότι γράφουν κάποιοι "δημοσιογράφοι" και τα πιστεύετε να σας πληροφορήσω ότι δεν πληρωθήκαμε ποτέ για το Σάββατο που δεν δουλέψαμε στο #Gazilive τελευταία στιγμή.....Και φυσικά ούτε τις επόμενες μέρες!!! (Το γράφω γιατί με ρωτήσατε πολλοί! Και η παραπληροφόρηση έχει τα όρια της...)» έγραψε η Κατερίνα Βασιλείου.

noths

Μάλιστα εν συνεχεία συμπλήρωσε γράφοντας στα σχόλια της ανάρτησης για την Πάολα: «Υπέροχη, μοναδική, θεαααα αλλά στο τέλος γράφτηκε πολύ ψέμα!!! Βγείτε να αποκαταστήσετε την Αλήθεια!!!  Είναι κρίμα γιατί περάσαμε υπέροχα».

noths