Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Η σχέση του με τον βιολογικό πατέρα της Δανάης Μπάρκα

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Η σχέση του με τον βιολογικό πατέρα της Δανάης Μπάρκα
Ενημερώθηκε: 25/09/20 - 13:44

Καλεσμένος στο πλατό της πρωινής εκπομπής του Mega, «Πάμε Δανάη» βρέθηκε σήμερα ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Ωστόσο, η συνέντευξη έγινε σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα, καθώς ο ηθοποιός έχει τη νεαρή παρουσιάστρια σαν κόρη του και ήταν ένας από τους ανθρώπους που τη μεγάλωσε.

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σχέση του με τον βιολογικό πατέρα της Δανάης Μπάρκα, ενώ αποκάλυψε πως ένιωσε την πρώτη φορά που του ζήτησε να τον αποκαλεί «μπαμπά».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είπε χαρακτηριστικά: «Τη Βίκυ την πρωτογνώρισα όταν ήταν έγκυος 6 μηνών στη Δανάη. Είμαι και εγώ μπαμπάς. Προφανώς για να πάρω αυτή την απόφαση το ήθελα πολύ. Μεγαλώνοντας ένα παιδί είναι σαν να κάνεις και λίγο αυτό-ψυχανάλυση.

Με άλλαξε σε πολλά πράγματα. Στο πως βλέπω τον εαυτό μου. Υπάρχει μια στιγμή που την έχω πάντα μέσα στο μυαλό μου και δεν την έχουμε συζητήσει ποτέ με τη Δανάη.»

Και συμπλήρωσε: «Είχαμε πάει στο Πήλιο και μου είπε η Δανάη “Χρήστο να σε ρωτήσω κάτι; Μπορώ να σε λέω μπαμπά;” Εγώ έπαθα ένα μικρό σοκ. Δεν το περίμενα. Της είπα “φυσικά μπορείς να με λες, αλλά ο μπαμπάς σου υπάρχει. Αυτό δεν αναιρεί πως ο Νώντας υπάρχει”.
Ο Νώντας είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος και έχω μια εξαιρετική σχέση μαζί του, όπως η Δανάη και η Βίκυ. Είμαι υπερήφανος γενικά για τη Δανάη»

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα.