Η Ειρήνη Καζαριάν προσφεύγει στη δικαιοσύνη για το υποτιθέμενο «ροζ» βίντεο

Η Ειρήνη Καζαριάν προσφεύγει στη δικαιοσύνη για το υποτιθέμενο «ροζ» βίντεο
Ενημερώθηκε: 04/01/19 - 01:10

Στην δικαιοσύνη προσφεύγει η Ειρήνη Καζαριάν μετά από το πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της εφημερίδας «Μακελειό», που ισχυριζόταν ότι η  Ειρήνη Καζαριάν  πρωταγωνιστούσε σε υποτιθέμενο «ροζ» βίντεο, και μάλιστα ότι η 21χρονη κοπέλα κέρδισε στο Greece’s Next Top Model όχι με την αξία της, αλλά χρησιμοποιώντας άλλα μέσα.

Η συγκεκριμένη εφημερίδα, μάλιστα, δημοσίευσε και φωτογραφίες από το υποτιθέμενο «ροζ» βίντεο.

Ειρήνη και Μαρία Καζαριάν

Η αδερφή της νικήτριας του GNTM Ειρήνης Καζαριάν, Μαρία, (τις  βλέπετε μαζί στην επάνω φωτογραφία), με ανάρτησή της στο Instagram, διαψεύδει, ότι στις φωτογραφίες, που δημοσίευσε το «Μακελειό», εικονίζεται η Ειρήνη Καζαριάν. Επιβεβαίωσε, μάλιστα, ότι η αδελφή της έχει ήδη προσφύγει στη Δικαιοσύνη. Δείτε το κείμενο της ανάρτησης της Μαρίας Καζαριάν:

«Αν και δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να ασχοληθώ με δημοσίευμα στο οποίο και κάθε άσχετος καταλαβαίνει ότι δεν απεικονίζει την Ειρήνη, απλά αναφέρω ότι η επιτυχία πάντα ενοχλεί. Και πάντα κάποιοι θα θέλουν να εκμεταλλευτούν τη δημοσιότητα τρίτων για να προβληθούν και οι ίδιοι. Ολα τα άλλα θα κριθούν αρμοδίως από τη Δικαιοσύνη στην οποία η Ειρήνη προσέφυγε για την προστασία της προσωπικότητάς της».