Η κατάσταση υγείας της Κατερίνας Καραβάτου (BINTEO)

Η κατάσταση υγείας της Κατερίνας Καραβάτου (BINTEO)
Ενημερώθηκε: 07/05/16 - 12:33

Η Κατερίνα Καραβάτου δεν βγήκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» και αυτό διότι ταλαιπωρείται από ίωση. Χθες πήγε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί της συνέστησαν να επιστρέψει στο σπίτι της και να μείνει ξαπλωμένη στο κρεβάτι της. Έτσι, δεν γινόταν να δώσει σήμερα το παρών στην εκπομπή της και ο Κρατερός Κατσούλης καθησύχασε τους τηλεθεατές για την πορεία της υγείας της.

«Σας οφείλω μια εξήγηση. Δεν είμαι μόνος μου και θα σας εξηγήσω το γιατί, προκειμένου να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Η αγαπημένη μας Κατερίνα είναι λίγο άρρωστη και με εντολή γιατρού, λόγω της εγκυμοσύνης, έπρεπε να μείνει σπίτι σήμερα. Είναι όλα καλά», είπε ο Κρατερός Κατσούλης και στη συνέχεια καλωσόρισε στην εκπομπή τους καλεσμένους. 

Λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής, η Κατερίνα Καραβάτου δημοσίευσε μια γλυκειά φωτογραφία στο Instagram με το πρώτο της παιδί με την λεζάντα: "Ασκήσεις επί χάρτου! Η μάλλον η μυστική συνταγή της Αέλιας για να γίνω γρήγορα καλα: Νίντζα πάνω στην κοιλίτσα, αφιερωμένο στον αδερφούλη της...!!! (Θεραπεία με σίγουρα αποτελέσματα!!!! Αισθάνομαι ήδη να πονάω λιγότερο!!!) Σήμερα θα βλέπουμε όλοι μαζί @sta_kalakathoumena από το σπίτι...!!! Καλή επιτυχία παιδιά!!! Θα είστε απίθανοι!!!! Καλή επιτυχία μπαμπά μας @krateroskatsoulis !!!! Σε λατρεύουμε!!!!!!"