Η Μέγκαν Μάρκλ έκρυβε μικρόφωνο στην κοινή εμφάνισή της με Κέιτ, Ουίλιαμ και Χάρι

 
Η Μέγκαν Μάρκλ έκρυβε μικρόφωνο στην κοινή εμφάνισή της με Κέιτ, Ουίλιαμ και Χάρι

Ενημερώθηκε: 15/09/22 - 13:04

Έβαλε και η Μέγκαν Μαρκλ το χεράκι της στη νέα θεωρία συνωμοσίας που εξαπλώθηκε σαν πυρκαγιά σε ξερόχορτα στο twitter και την εμφανίζει σαν «πράκτορα 007» σε μυστική αποστολή για το γκρέμισμα της βρετανικής μοναρχίας.

Ολα άρχισαν όταν ένας αετομάτης χρήστης του twitter παρατήρησε ένα πολύ περίεργο φούσκωμα κάτω από το φόρεμα που έβαλε η Μαρκλ το περασμένο Σάββατο, κατά την κοινή έξοδο των αδερφών Ουίλιαμ και Χάρι από το κάστρο του Ουίνδσορ για να συναντήσουν το πλήθος που θρηνούσε τη βασίλισσά του. Στο αριστερό τμήμα της κοιλιάς της, κάτω από τη ζώνη, διακρίνεται ένας τετράγωνος σχηματισμός, ο οποίος δεν μπορεί να θεωρηθεί αξεσουάρ της αμφίεσής της.Αμέσως οι συνωμοσιολόγοι του twitter ξεσάλωσαν, υποστηρίζοντας ότι μπορεί να είναι μια συσκευή καταγραφής ήχου την οποία η Μαρκλ έβαλε πάνω της κρυφά. Πολλοί υποστήριξαν ότι είχε μαζί της μικρόφωνο για να καταγράψει με την παραμικρή λεπτομέρεια όσα της είπαν στο παλάτι πριν κάνουν την κοινή εμφάνιση τα δύο πριγκιπικά ζευγάρια. Πρόσθεσαν ότι παράλληλα θα κατέγραφε πιθανά σχόλια που θα έκαναν ο Ουίλιαμ και η Κέιτ ψιθυριστά όσο βρίσκονταν δίπλα τους, καθώς και σχόλια του κοινού προς την ίδια και τον Χάρι.

«Ποιος ο λόγος;» θα αναρωτηθεί κανείς, και οι συνωμοσιολόγοι έσπευσαν να δώσουν τη δική τους απάντηση. Υποστήριξαν ότι η σύζυγος του Χάρι μετατράπηκε σε «Μαρκλ 007» για να αποκτήσει ενοχοποιητικό υλικό για τη βασιλική οικογένεια. Σκοπεύει, λένε, να το χρησιμοποιήσει σαν βόμβα στα θεμέλια του παλατιού του Μπάκιγχαμ στο ντοκιμαντέρ που θα γυρίσει για το Netflix.

Η Μαρκλ προσπάθησε να βάλει τέλος στη θεωρία συνωμοσίας, μέσω δικού της ανθρώπου που μίλησε στη «New York Post». «Ατομο του κύκλου της» διέψευσε ότι φορούσε μικρόφωνο, αλλά έκανε χειρότερη την κατάσταση, καθώς δεν είπε τι ήταν αυτό που φάνηκε κάτω από τα ρούχα της Μαρκλ.

Πηγή: Espresso

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ