Ήμουν πολύ ερωτευμένη με τον Νίκο Καρβέλα... μετά το περιστατικό δεν ξαναμιλήσαμε (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Ήμουν πολύ ερωτευμένη με τον Νίκο Καρβέλα... μετά το περιστατικό δεν ξαναμιλήσαμε (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 31/01/19 - 22:34

«Ο Νίκος Καρβέλας πρέπει να σου πω ότι ήταν από τους ανθρώπους που όταν ήμουν μικρή ήμουν πάρα πολύ ερωτευμένη».

Στην συνέντευξη της στο «Μετά τα μεσάνυχτα» η Κατερίνα Γκαγκάκη αναφέρθηκε σε διάφορα πρόσωπα της showbiz, ανάμεσα στα οποία και ο Νίκος Καρβέλας. Οι δυο τους είχαν βρεθεί μαζί στο Star Academy, εκείνος στη θέση του κριτή και εκείνη στη θέση της… διευθύντριας της σχολής. Ένα περιστατικό στον αέρα του talent show με πρωταγωνιστή τον Νίκο Καρβέλα όμως την οδήγησε στο να μην εμφανιστεί ξανά στο πλατό στα live του show. Όταν ο συνθέτης πέταξε την τσίχλα του σε παίκτρια…

Όταν η Ελεονώρα Μελέτη την ρώτησε σχετικά με το γεγονός, η Κατερίνα Γκαγκάκη απάντησε: «Τι προβληματιστεί; Σταμάτησα να πηγαίνω. Για να είμαστε δίκαιοι και να μην κάνω και την πολύ έξυπνη, είχα την πολυτέλεια από το συμβόλαιο μου να σταματήσω να πηγαίνω, εφόσον δεν συνάδει με αυτό που εγώ θεωρούσα αξιοπρεπές.

Ο Νίκος Καρβέλας πρέπει να σου πω ότι ήταν από τους ανθρώπους που όταν ήμουν μικρή ήμουν πάρα πολύ ερωτευμένη. Θεωρώ ότι έχει μια σκοτεινή ιδιοφυΐα, η οποία εμένα με τρελαίνει. Δεν θεώρησα επ’ ουδενί ότι αυτό το πράγμα χρειαζόταν και δεν μπόρεσα και ποτέ να καταλάβω γιατί το έκανε. Μετά δεν ξαναμιλήσαμε.

Ήταν πολύ έντονη η αντίδραση μου, δεν ξαναμιλήσαμε. Νομίζω ότι ήταν ο τρόπος του να ξορκίσει ή να σαρκάσει πράγματα που δεν του άρεσαν και το ότι βρισκόταν εκεί για άλλους λόγους από αυτούς που έπρεπε. Ενδεχομένως ή γιατί ήταν οικονομικοί ή κάτι τον είχαν πείσει και τελικά δεν ήταν έτσι όπως θα ήθελε τα πράγματα. Εγώ έχω άλλη λογική, λέω ότι άμα δεν σου αρέσει, λες κύριοι δεν μου αρέσει, χαιρετισμούς, πήρα αυτά, πάρτε τα πίσω αυτά, τελειώνει το θέμα.»

Πηγή: zappit.gr