Ιωάννα Ευθυμίου: Η Ελληνίδα ζωγράφος που διαπρέπει στο εξωτερικό!

Ιωάννα Ευθυμίου: Η Ελληνίδα ζωγράφος που διαπρέπει στο εξωτερικό!
Ενημερώθηκε: 31/05/17 - 19:10

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι δύο εκθέσεις ζωγραφικής που πραγματοποίησε η διεθνούς φήμης ζωγράφος Ιωάννα Ευθυμίου στο Μονακό, όπου ζει και εργάζεται εδώ και πέντε χρόνια.

Η Ιωάννα Ευθυμίου που πριν δύο μήνες κατέκτησε τον τίτλο της " Royal Artist " στο Λονδίνο στην εκδήλωση για το Ζαφειρένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ, πραγματοποίησε μια λαμπερή έκθεση στο Μονακό, στο πλαίσιο της Top Marques / Monaco, όπου διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Πρίγκιπα Αλβέρτου, με πολλούς και βαρύτιμους προσκεκλημένους.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στον κεντρικό εκθεσιακό χώρο του Μονακό Grimaldi Forum, και ακολούθησε μια μαγευτική δεξίωση στο ξενοδοχείο Hermitage.

Στην έκθεση αυτή η Ιωάννα Ευθυμίου παρουσίασε ζωγραφικά έργα με θέμα τη Formula 1, καθώς και πορτρέτα όπως της Πριγκίπισσας Charlene αλλά και πορτρέτα της Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ από την έκθεσή της στο Λονδίνο .

Εκτός όμως από αυτή την πραγματικά μεγαλειώδη έκθεση, εγκαινιάστηκε με μεγάλη επιτυχία και η έκθεσή της στο χώρο της γνωστής εταιρίας design στο Μονακό IDEA / Monaco, που θα φιλοξενήσει τα έργα της ως το καλοκαίρι, με πορτρέτα των Marcello Mastroyianni, Marilyn Monroe, Jackie Kennedy κ.ά.

Παράλληλα στην Ακαδημία Καλών Τεχνών του Μονακό, δημοπρατήθηκαν έργα της διάσημης Ελληνίδας ζωγράφου, με την " κλεμμένη " Αφροδίτη της Μήλου να κλέβει την παράσταση.»