Ιωάννα Μπέλλα: Τα... γυρίζει τώρα και ζητάει «συγγνώμη» μετά την κατακραυγή

Ιωάννα Μπέλλα: Τα... γυρίζει τώρα και ζητάει «συγγνώμη» μετά την κατακραυγή
Ενημερώθηκε: 05/12/18 - 20:30

Μετά τις δηλώσει για το «χαστούκι», ήρθε και το... χαστούκι από την γενική κατακραυγή! Η Σταρ Ελλάς και πρώην παίκτρια του GNTM (που... έφυγε νωρίς), Ιωάννα Μπέλλα, έσπευσε να ζητήσει «συγγνώμη» μετά τις δηλώσεις της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, που προκάλεσαν σάλο.

«Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι πάνω στον έντονο τσακωμό; Όποια δεν έχει φάει ή όποια δεν έχει κάνει πλαστικές λέει ψέματα», είπε το γνωστό μοντέλο, σε ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου, για το εάν έχει φάει ξύλο από σύντροφο της, προκαλώντας... γενική κατακραυγή.

Πριν λίγο η Ιωάννα Μπέλλα, έσπευσε με μια μακροσκελή ανακοίνωση στο Instagram, να ανασκευάσει τις ατυχείς δηλώσεις της.

«Με λύπη μου, σήμερα, πληροφορήθηκα για την τροπή που πήρε η χθεσινή μου συνέντευξη στον κ. Αρναούτογλου από την πρωινή εκπομπή της κας Σκορδά. Αναφέρομαι στο σχόλιο μου για το χαστούκι που δέχθηκα κάποτε από σύντροφό μου.  Θέλω λοιπόν να τονίσω ότι σε κάμία περίπτωση δεν θεωρώ την οποιαδήποτε πράξη βίας άνευ σημασίας, είτε είναι λεκτική είτε σωματική. Οπωσδήποτε αναγνωρίζω τον άστοχο χαρακτηρισμό που χρησιμοποίησα για το γεγονός και πραγματικά απολογούμαι», ανέφερε η Σταρ Ελλάς.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση:

 

1