Κάτια Ζυγούλη: Θυσίασε την καριέρα της για να κάνει οικογένεια!

Κάτια Ζυγούλη: Θυσίασε την καριέρα της για να κάνει οικογένεια!
Ενημερώθηκε: 02/07/20 - 13:01

Η Κάτια Ζυγούλη είναι ένα από τα διασημότερα μοντέλα της χώρας μας.

Ωστόσο, η πορεία της στο χώρο ήταν αρκετά σύντομη, κάτι που δεν δικαιολογείται μιας και διαθέτει όλα τα προσόντα για μοντέλο.

Χθες ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του  Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την πρώτη της εγκυμοσύνη η οποία ήρθε ξαφνικά και της άλλαξε όλη της την ζωή.

Η Κάτια Ζυγούλη είπε χαρακτηριστικά: «Το πρώτο παιδί πιστεύαμε πως θα είναι το τελευταίο. Το βγάλαμε Αναστασία. Ο Θεός τα έφερε τα υπόλοιπα. Αυτές οι ψυχές ήθελαν να ενσαρκωθούν και διάλεξαν εμένα και τον Σάκη και ήρθαν. Ήταν σαν δώρα, “έβρεχε” παιδιά. Η Αναστασία ήρθε από μόνη της, δώρο Θεού. Σοκαριστικό δεν στο κρύβω, καλοδεχούμενο βέβαια. Δεν την περίμενα. Δυσκολεύτηκα να το συνειδητοποιήσω όταν έμεινα έγκυος.»!

Και πρόσθεσε: «Ήμουν 29 στο πρώτο παιδί, αλλά ήμουν στον κόσμο μου τότε. Έκανα πολλά ταξίδια τότε. Δούλευα πάρα πολύ και κάπου μέσα μου στενοχωριόμουν. Όταν ήρθε το πρώτο παιδί δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι αυτό θα μου φέρει ένα δώρο ηρεμίας. Για μένα ήταν το τέλος της καριέρας μου. Στην πορεία βλέπεις πως όλα έρχονται για να σε κάνουν να νιώσεις όπως πρέπει να νιώσεις. Τότε το παιδί σήμαινε το τέλος της καριέρας. Εγώ έμενα μήνες στην Αμερική και το Παρίσι. Δε μπορούσα να αφήσω το παιδί για μήνες για να πάω να δουλέψω…»!

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα.