«Κολλημένη» με τις Φιλιππίνες η sexy Κολέτσα

«Κολλημένη» με τις Φιλιππίνες η sexy Κολέτσα
Ενημερώθηκε: 19/03/18 - 17:56

Και μπορεί η Χριστίνα Κολέτσα να έχει αφήσει πίσω της εδώ και μήνες το εξωτικό Παλαουάν των Φιλιππίνων και το reality του ΑΝΤ1 «Nomads», ωστόσο προτού φύγει φρόντισε να απαθανατίσει τις ομορφιές του τόπου μαζί με τις... δικές της!

Κουβάλησε, λοιπόν, στις αποσκευές της μπόλικες sexy πόζες και γύρισε στην πατρίδα, όπου έκανε τις αλλαγές της, ξεκουράστηκε και ανανεώθηκε.

Τώρα όμως που φτιάχνει ο καιρός και πλησιάζει το καλοκαιράκι, η τραγουδίστρια νοστάλγησε τα κύματα και της ήρθε να ανεβάσει στο Instagram μία από αυτές τις φωτογραφίες, ανεβάζοντας ταυτόχρονα και τους... καρδιακούς παλμούς των αρρένων followers της!

Φορώντας λευκό ολόσωμο μαγιό και με τα καλλίγραμμα πόδια της να πλατσουρίζουν στα υπέροχα νερά, εμφανίζεται με την πλάτη γυρισμένη στον φακό και την πίσω όψη της σε κοινή θέα να φέρνει τα αρσενικά στου ξυραφιού την κόψη! Καλά έκανε το κορίτσι, αλλά έπειτα από τα τελευταία «χτυπήματα» των Τούρκων χάκερ στα social media διάσημων και sexy Ελληνίδων, καλό είναι να προσέχει λίγο! Μην ψάχνει μετά να βρει τις ομορφιές των Φιλιππίνων στην... Κωνσταντινούπολη!

Πηγή: Espresso