Λάουρα Νάργιες: Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα της μετά τον χωρισμό με τον Μιχάλη Μουρούτσο (ΦΩΤΟ)

 
Λάουρα Νάργιες: Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα της μετά τον χωρισμό με τον Μιχάλη Μουρούτσο (ΦΩΤΟ)

Ενημερώθηκε: 12/11/18 - 17:57

Σαν «κεραυνός εν αιθρία» έπεσε η είδηση του χωρισμού της Λάουρας Νάργιες με τον Μιχάλη Μουρούτσο.

Το ζευγάρι που έμοιαζε αχώριστο, ήταν πολλά χρόνια μαζί και μάλιστα κατά τη διάρκεια που ο Ολυμπιονίκης συμμετείχε στο Survivor 2, η παρουσιάστρια είχε βρεθεί για δεύτερη φορά στον Άγιο Δομίνικο (μετά τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης), προκειμένου να συμπαρασταθεί στον μέχρι πρόσφατα, αγαπημένο της.

Ο ίδιος ο Μουρούτσος τότε, δεν είχε διαστάσει να παραδεχθεί σε ένα έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor 2, ότι η Λάουρα ήταν για εκείνον μία «ιερή επιλογή». Ωστόσο, το ζευγάρι εδώ και λίγες μέρες έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης μάλιστα έχει σβήσει από το λογαριασμό του στο Instagram τις κοινές τους φωτογραφίες και συνεχίζει να ανεβάζει αναρτήσεις από την «εργένικη» πλέον καθημερινότητα του. Κάτι, που δεν έχει κάνει ακόμα η παρουσιάστρια, που εξακολουθεί να έχει τις κοινές τους φωτογραφίες στο προφίλ της...

ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ

Ωστόσο, μετά από τη μικρή αυτή αποχή, η Λάουρα επέστρεψε στο Instagram, ανεβάζοντας μία φωτογραφία της την οποία συνόδευσε με ένα μελαγχολικό μήνυμα, όπου εμμέσως πλην σαφώς, παραδέχεται τον χωρισμό της.

«Είμαι λιοντάρι, αλλά με ωροσκόπο καρκίνο. Αποτραβιέμαι μέχρι να αισθανθώ ασφαλής ξανά. Μου λείψατε πολύ εδώ μέσα αγαπάκια, και να ξέρετε πως διάβαζα τα γλυκά μηνύματά σας! Τώρα βραδιάζει, το αύριο όμως έρχεται και ξέρω ότι θα είναι μία καλύτερη μέρα απ’ ό,τι ήταν σήμερα! ΥΓ: Έχω το καλύτερο κομιούνιτι εδώ, τέλος! Σας αγαπώ πολύ, και αυτό επειδή «στέκεστε» δίπλα μου», ήταν η χαρακτηριστική λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία της.

ΛΑΟΥΡΑ