Μαλία Ομπάμα: Μεγαλώνοντας στον Λευκό Οίκο

Μαλία Ομπάμα: Μεγαλώνοντας στον Λευκό Οίκο
Ενημερώθηκε: 11/01/17 - 20:34

Στα δέκα της χρόνια η Μαλία Ομπάμα βρέθηκε σε μια τεράστια σκηνή με τους γονείς και την αδελφή της μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους που ζητωκραύγαζαν και χειροκροτούσαν για την εκλογή του Μπαράκ Ομπάμα. Χαμογελούσε αμήχανα όπως και η πτάχρονη αδελφή της Σάσα.

Σήμερα οκτώ χρόνια αργότερα η Μαλία εξακολουθεί να χαμογελά και έχει το χαμόγελο του μπαμπά της όπως λένε πολλοί. Το κοριτσάκι μεγάλωσε. Και χθες στο Σικάγο, στην τελευταίο ομιλία του μαπμπά της ως προέδρου των ΗΠΑ εμφανίστηκε μαζί με την μητέρα της Μισέλ στο πλευρό του. 

Μια πανύψηλη, λεπτή κοπέλα, όμορφη και με ένα στυλ που πολλές συνομήλικές της μιμούνται. Ξέχασε για λίγο τα τζιν και τα κοντά μπλουζάκια, πέρασαν οι καλοκαιρινές διακοπές που τόσο αναστάτωσαν τους Ομπάμα με τις φωτογραφίες της να καπνίζει, ποιος ξέρει τι.

Η Μαλία με ένα κομψο ασπρόμαυρο φόρεμα και μαύρες μπότες άκουσε συγκινημένη τον πατέρα της, ώριμη, λαμπερή και σοβαρή.

Δεν είναι παράξενο που ο Ομπάμα αναφέρθηκε με τα πιο τρυφερά λόγια στις κόρες του.

"Αντέξατε εύκολα το φορτίο όλων αυτών των χρόνων. Απ'όσα πράγματα έχω κάνει στη ζωή μου, είμαι περισσότερο περήφανος επειδή είμαι ο μπαμπάς σας", ήταν τα τρυφερά λόγια του Ομπάμα προς τις δύο τους κόρες.

Για να λύσουμε μια απορία, η Σάσα δεν παραβρέθηκε στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του πατέρα της στο Σικάγο γιατί την επόμενη ημέρα έγραφε διαγώνισμα...και έπρεπε να διαβάσει.

Την Δευτέρα ο Μπαράκ Ομπάνα εκμυστηρεύτηκε στο ABC το πως αισθάνθηκε βλέποντας τις κόρες του να μεγαλώνουν στον Λευκό Οίκο και τους φόβους τους ότι θα μπορουσαν να γίνουν σνομπ. "Το μόνο που μπορώ να πω τώρα είναι πως έγιναν καταπληκτικές νέες γυναίκες. Είναι γλυκιές, αστειες, έξυπνες και σέβονται τους άλλους. Η Μαλία ήταν δέκα ετών και η Σάσα επτά όταν μετακομίσαμε...και προσαρμόστηκαν πολύ γρήγορα σε αυτό το ασυνήθιστο περιβάλλον. Φυσικά και είχαν παράπονα για τους άντρες των μυστικών υπηρεσιών. Μπορείτε να φανταστείτε πως αισθάνεται μια έφηβη όταν την ακολουθούν παντού άντρες με μικρόφωνα και όπλα. Το αντιμετώπισαν όμως και αυτό χάρη στη Μισέλ", είπε με ειλικρίνεια ο απερχόμενος πρόεδρος.