Μιμή Ντενίση: Ξεσπά για τα πάρτι των Ελλήνων στο Ντουμπάι

 
MIMH NTENISH

Ενημερώθηκε: 06/01/21 - 19:18

Η πασίγνωστη ηθοποιός Μιμή Ντενίση δεν δίστασε να σχολιάσει τα ξέφρενα πάρτι πολλών Ελλήνων στο Ντουμπάι, το βράδι της Πρωτοχρονιάς, αλλά και τις αναρτήσεις τους στα social media με στιγμές διασκέδασης, τη στιγμή που δεκάδες άνθρωποι που νοσούν από την covid-19 δίνουν μάχη για τη ζωή τους .

«Ούτε θέλω να κατακρίνω κάποιον ατομικά, ούτε είμαι τέτοιος τύπος, αλλά η προκλητικότητα σε εποχή που επιβάλλεται η κοινωνική αλληλεγγύη πραγματικά με ενοχλεί» σημείωσε μιλώντας στο LIVE NEWS και πρόσθεσε: «Κοιτάχτε, εγώ πάντα όταν κάτι με απασχολεί ή με ενοχλεί δε διστάζω να πω τη γνώμη μου γιατί θεωρώ ότι οι άνθρωποι που μας έχει κάνει την τιμή το κοινό, επί πάρα πολλά χρόνια να μας ακολουθεί, πρέπει να την εκφράζουμε την άποψή μας, και όχι να τα… λίγο να τα μπουρδουκλώνουμε για να είμαστε πάντα ευχάριστοι».

Μάλιστα η Μιμή Ντενίση, εξέφρασε την άποψη της δημοσίως με μια ανάρτησή της στο facebook, την οποία επικρότησαν οι ακόλουθοί της.

«Το θέμα δεν είναι αν μπορείς να πας στο Ντουμπάι ούτε αν μπορείς να κάνεις πάρτι, το θέμα είναι πόσο είσαι ψυχικά και με την καρδιά σου με όσους πλήττονται.. πόσο καταλαβαίνεις την τεράστια αλλαγή που έχει επιφέρει η πανδημία. Αν δεν το καταλαβαίνεις δυστυχώς ζεις σ’ έναν παλιότερο κόσμο επίδειξης και γι’ αυτό δεν θα υπάρξει εμβόλιο!!!».

«Εμένα με ενόχλησε αυτό που έγινε, όχι γιατί… ο καθένας είναι ελεύθερος, ανάλογα με τα οικονομικά του και με όλα να κάνει ό,τι του αρέσει. Και εγώ δεν είμαι ένας άνθρωπος που έχω μείνει μονίμως στην Ελλάδα, έχω ταξιδέψει παντού. Όμως, είναι μία ιδιαίτερη εποχή και είναι θέμα για ‘μένα ευαισθησίας προς το κοινωνικό σύνολο, δηλαδή ακόμα και αν μπορείς και δεν σου είναι τίποτα οικονομικά το να πας, δεν πηγαίνεις και το διαφημίζεις κιόλας αυτήν την εποχή όταν πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει δικούς τους συγγενείς, άλλοι είναι άρρωστοι διασωληνωμένοι, άλλοι κινδυνεύουν αυτή τη στιγμή, και άλλοι επίσης δεν έχουν να φάνε. Δεν είναι η στιγμή για φανφάρες. Εδώ δεν τις κάνουμε… κοντεύει να περάσει απαρατήρητο το ’21, θα τις κάνουμε για πάρτι και για διακοπές; Αυτή είναι η άποψή μου» πρόσθεσε η δημοφιλής ηθοποιός μιλώντας στο LIVE NEWS.

Δεν είναι η πρώτη φόρα που η γνωστή ηθοποιός, παίρνει θέση για τη τήρηση των μέτρων ασφαλείας, αλλά και την αναγκαιότητα να περιορίσουμε τις μετακινήσεις για να περιοριστεί η μετάδοση του κορωνοϊου.

Πηγή: megatv.gr