Πώς να κάνεις τεράστιο το στήθος σου για ένα 24ωρο!

Πώς να κάνεις τεράστιο το στήθος σου για ένα 24ωρο!
Ενημερώθηκε: 01/06/16 - 16:52

Ποια πλαστική επέμβαση και ποια ταλαιπωρία; Ήρθε το στήθος της one night stand, της μιας βραδιάς δηλαδη! «Κάνει θραύση για γάμους, για γιορτές, για ρομαντικές νύχτες, για καλοκαιρινά μπάνια και για βραδιές στο κόκκινο χαλί» εξηγεί ο γιατρός Ρόου, ο οποίος είδε την πελατεία του να πολλαπλασιάζεται από τη στιγμή που εφηύρε τις ενέσεις νερού στο στήθος.

Είναι μια μέθοδος που έρχεται από την Αμερική, πρόκειται για εφήμερη αισθητική παρέμβαση και συνίσταται στο να φουσκώνει κανείς το στήθος του με ενέσεις θαλασσινού νερού.

Αυτή η νέα τάση έχει ξετρελάνει τη Νέα Υόρκη, γράφουν οι New York Times. Αρχικά αυτή η μέθοδος εφαρμόστηκε από τον γιατρό Νόρμαν Ρόου, ο οποίος βρίσκεται στο Μανχάτταν και επέτρεπε στις γυναίκες που ήθελαν να μεγαλώσουν το στήθος τους να κάνουν μια πρόβα, μια δοκιμή για λίγες ώρες.

Ας σημειωθεί ότι αυτά τα ενέσιμα προϊόντα στοιχίζουν περίπου 3.500 δολάρια (περίπου 2.700 ευρώ) για να προσφέρουν στον εαυτό τους ένα ονειρεμένο στήθος για 24 ώρες.

Η διαδικασία διαρκεί συνολικά είκοσι λεπτά. Ο γιατρός αρχικά αναισθητοποιεί την θηλή κάνοντας μία ένεση. Το στήθος λαμβάνει το επιθυμητό μέγεθος χωρίς νυστέρι με την έγχυση αλατούχου διαλύματος σε διάφορα σημεία του μαστού έως ότου λάβει το επιθυμητό μέγεθος.

Το βασικό πλεονέκτημα της μεθόδου είναι η ταχύτατη αύξηση του στήθους, ενώ τα μειονεκτήματά της είναι δύο. Πρώτον, το στήθος  αρχίζει και ξεφουσκώνει σε λίγες ώρες αφότου «πρηστεί» (για αυτό αν είστε με το νέο σας αμόρε μην μείνετε πολλές ώρες μαζί του και καταλάβει την διαφορά!) και κυρίως, παραμονεύει ο κίνδυνος για παρενέργειες στην περιοχή του μαστού.

Ας σημειωθεί ότι στη Γαλλία η μέθοδος αυτή απαγορεύεται λόγω των παρενεργειών που υποστηρίζουν οι ειδικοί ότι προκαλεί.

Κάτι μας λέει ότι στην Ελλάδα, η τεχνική αυτή θα κάνει θραύση!

Και αν δεν πειστήκατε, ιδού φωτογραφίες: