Πως θα εντοπίσετε έναν άπιστο σύντροφο

Πως θα εντοπίσετε έναν άπιστο σύντροφο
Ενημερώθηκε: 21/09/17 - 08:38

Μια απιστία σίγουρα μπορεί να προκαλέσει μεγάλη στεναχώρια για τον ανυποψίαστο σύντροφο. Παρόλα αυτά οι ειδικοί προτείνουν που να… ψάξετε για να πάρετε τα μέτρα σας και να βρείτε αποδείξεις απιστίας.

Το Ashley Madison είναι ένα σαιτ όπου παντρεμένοι άντρες και γυναίκες μπορούν να βρουν και συναντηθούν με παράνομους έρωτες, υποστηρίζει πως οι περισσότεροι άπιστοι χρησιμοποιούν το Gmail για να απατήσουν.

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί τις διευθύνσεις που καταχωρούνται από τους Βρετανούς χρήστες που διατηρούν για να βρουν μια παράνομη σχέση, με το Gmail να είναι η συνηθέστερη πλατφόρμα που κάποιος εγγράφεται στο Ashley Madison, με το ποσοστό να ανέρχεται στο 36%.

Επίσης αυτοί που απατούν συνηθίζουν να συνομιλούν με το παράνομο ταίρι μετά τις 10 το βράδυ, με την φωνή να χαμηλώνει ώστε να προκαλεί σεξουαλική διέγερση.

Τα 3 κορυφαία μέιλ που χρησιμοποιούνται από τους άπιστους:
Gmail.com – 36%
Hotmail.com – 13%
Hotmail.co.uk – 11%

Φοβερό είναι το γεγονός πως το 6% των άπιστων μπλέκει σε σχέση με συγγενικό μέλος του συντρόφου τους, ενώ ένα 17% των Βρετανών δηλώνει ότι έχουν κάνει σεξ με τον ετεροθαλή αδελφό τους ή αδελφή τους.

Πάντως το να διατηρείς σχέση με μέλος της οικογένειας αποδεικνύεται ιδιαίτερα… «ασφαλές» καθώς οι περισσότεροι δηλώνουν πως δύσκολα γίνονται αντιληπτοί, καθώς το 85% καταφέρνει και την σκαπουλάρει.

Είναι μια νέα εποχή τόσο για τις σχέσεις όσο και για την απιστία…
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είναι η Ελληνίδα Kardashian και το αποδεικνύει (ΦΩΤΟ)

Survival Secret: Στην τρίτη καίγεται η Ιρένε Τροστ (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό θα είναι το επιτελείο της Ελένης Μενεγάκη-Ποιος...αναζητείται