Σε ποιό ζώδιο ανήκουν οι πλουσιότεροι άνθρωποι του πλανήτη

Σε ποιό ζώδιο ανήκουν οι πλουσιότεροι άνθρωποι του πλανήτη
Ενημερώθηκε: 06/05/16 - 19:47

Στην πρώτη θέση των ''πλουσιότερων του πλανήτη'' βρίσκονται οι Λέοντες ,με τη λίστα Forbes να περιλαμβάνει 14 δισεκατομμυριούχους του εν λόγω ζωδίου.

Ανάμεσά τους , ο συνιδρυτής της Google, Sergey Brin, με περιουσία 29,2 δις δολ. , ο Francois Pinault που έχει τους οίκους Gucci και Yves St Laurent, με 14,9 δις δολ. και ο ιδρυτής της Oracle, Larry Ellison, με περιουσία 54,3 δις δολ.

Τη δεύτερη θέση μοιράζονται οι Υδροχόοι και οι Ζυγοί.

Στο ζώδιο του Υδροχόου ανήκουν 11 δισεκατομμυριούχοι. Εδώ φιγουράρει ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Michael Bloomberg, με περιουσία 35,5 δις δολ., ο ιδρυτής της UNIQLO, Tadashi Yanai, με 20,2 δις δολ. και ο Μεξικανός μεγιστάνας Carlos Slim Helu, με περιουσία 77,1 δις δολ.

Στο ζώδιο του Ζυγού υπάρχουν 11 δισεκατομμυριούχοι, όπως η κληρονόμος της L'Oréal, Liliane Bettencourt με περιουσία 40,1 δις δολ., ο πρόεδρος της H&M, Stefan Persson, με 24,5 δις δολ. και η κληρονόμος της Walmart, Alice Walton με περιουσία 39,4 δις δολ.

Το ζώδιο του Κριού βρίσκεται στην τρίτη θέση με 10 δισεκατομμυριούχους. Αναμεσά τους , ο πλουσιότερος άνδρας της Ινδίας Mukesh Ambani με περιουσία 21 δις δολ., ο συνιδρυτής της Google, Larry Page, με 29,7 δις. δολ. και ο ιδρυτής του Zara, Amancio Ortega, με 64,5 δις, δολ.

Την 4η θέση μοιράζονται οι Ταύροι και οι Ιχθύες, με 8 δισεκατομμυριούχους στο κάθε ζώδιο

Οκτώ (8) δισεκατομμυριούχοι ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου . Ο ιδρυτής και CEO του Facebook, Mark Zuckerberg, με περιουσία 33,4 δις. δολ., η κληρονόμος της BMW και πλουσιότερη γυναίκα της Γερμανίας Susanne Klatten, με 16,8 δις δολ. και ο αντιπρόεδρος της Koch Industries, David Koch, με περιουσία 42,9 δις δολ.

Οκτώ (8) δισεκατομμυριούχοι ανήκουν στο ζώδιο των Ιχθύων ,όπως οCEO των ειδών πολυτελείας LVMH, Bernard Arnault, με περιουσία 37,2 δις δολ., ο Αυστραλός μεγαλοεκδότης Rupert Murdoch με 13,9 δις δολ. και ο ιδρυτής και CEO της Dell, Michael Dell αξίας 19,2 δις δολ.

Μπορεί οι Σκορπιοί δισεκατομμυριούχοι να είναι μόνο 7, όμως στο συγκεκριμένο ζώδιο ανήκει ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, ο Bill Gates, με περιουσία 79,2 δις δολ.Στο ίδιο ζώδιο ανήκει η χήρα του Steve Jobs, η Laurene Powell Jobs με 19,5 δις δολ. και ο Κινέζος μεγιστάνας των ακινήτων Wang Jianlin με 24,2 δις δολ.

Επτά (7) είναι και οι δισεκατομμυριούχοι που ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου, όπως ο μεγιστάνας Warren Buffett, με περιουσία 72,7 δις. δολ, ο πρόεδρος του Ομίλου Alibaba, Jack Ma, με 22,7 δις δολ. και ο Jorge Paulo Lemann με 25 δις δολ

Στην 5η θέση με 7 δισεκατομμυριούχους ανήκουν και οι Αιγόκεροι, όπως ο ιδρυτής και CEO της Amazon Jeff Bezos με περιουσία 34,8 δις δολ., ο Ρώσος επιχειρηματίας Vladimir Potanin, με 15,4 δις δολ και ο πρόεδρος της Samsung, Lee Kun-Hee με περιουσία 11,3 δις δολ.

Έξι (6) είναι οι δισεκατομμυριούχοι Δίδυμοι στη λίστα με τους 100 πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου. Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Thomson Reuters, David Thomson, με περιουσία 25, δις. δολ, ο κληρονόμος της Walmart, Jim Walton, με 40,6 δις. δολ. και ο μεγιστάνας των επιχειρήσεων Len Blavatnik με περιουσία 20,2 δις δολ.

Υπάρχουν 6 δισεκατομμυριούχοι Τοξότες, όπως η CEO της Fidelity Investments Abigail Johnson, με περιουσία 13,4 δις. δολ., ο ιδρυτής της Xiaomi, Lei Jun, με 13,2 δις δολ. και η γνωστή κυρία των media Anne Cox Chambers, με 17 δισ. δολ.

Τελευταίοι, αλλά μόνο καταιδρωμένους δεν τους λες , οι Καρκίνοι. Μόλις 5 δισεκατομμυριούχοι ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου. Από τους πιο γνωστούς είναι ο ιδρυτής της Tesla Motors και CEO Elon Musk, με περιουσία 12 δις δολ., η κληρονόμος της Heineken Charlene de Carvalho-Heineken με 11,6 δις δολ. και ο συνιδρυτής της HCL Shiv Nadar, με 11,4 δις δολ.