Στο «σφυρί» και πάλι η βίλα του Βασίλη Τσιάρτα στο Μαρούσι

 
Στο «σφυρί» και πάλι η βίλα του Βασίλη Τσιάρτα στο Μαρούσι

Ενημερώθηκε: 03/08/22 - 13:40

Στο «σφυρί» βγαίνει η βίλα του βετεράνου ποδοσφαιριστή της Εθνικής και της ΑΕΚ Βασίλη Τσιάρτα στη θέση Νέα Φιλοθέη της Καλογρέζας, στο Μαρούσι.

Το πολυτελές ακίνητο αποκτήθηκε από τον πρώην διεθνή μέσο τον Δεκέμβριο του 2001, την περίοδο που αγωνιζόταν στην ΑΕΚ, δύο χρόνια μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από τη Σεβίλλη.

Όταν σταμάτησε την καριέρα του στα γήπεδα επένδυσε 450.000 ευρώ στη βιομηχανία κεραμοποιίας ΒΑΚΟ στο Πλατύ Αλεξάνδρειας, μια κίνηση η οποία τον οδήγησε σε οικονομικό ναυάγιο… Η βίλα είχε βγει πρώτη φορά σε πλειστηριασμό στις 19 Δεκεμβρίου 2018, με επισπεύδουσα την Alpha Bank και με τιμή εκκίνησης τα 1.060.000 ευρώ. Όμως δεν εκποιήθηκε, καθώς ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έκανε ενέργειες για να σώσει το σπίτι του.

Ακολούθησε δεύτερος πλειστηριασμός στις 27 Φεβρουαρίου 2019, ο οποίος επίσης κατέληξε άγονος. Ο επαναληπτικός ηλεκτρονικός πλειστηριασμός έχει προγραμματιστεί για τις 9 Νοεμβρίου, με ίδια τιμή πρώτης προσφοράς τα 1.060.000 ευρώ. Επισπεύδουσα είναι η εταιρία Cepal, διαχειρίστρια των απαιτήσεων της Galaxy II Funding Designated Activity Company, που είναι ειδική διάδοχος δανείων της Alpha Bank.

Η βίλα του Βασίλη Τσιάρτα είναι μονοκατοικία με πισίνα σε οικόπεδο 652 τ.μ. και βρίσκεται στο Μαρούσι. Το πολυτελές ακίνητο, συνολικού εμβαδού 700,46 τ.μ., αποτελείται από υπόγειο επιφάνειας 316,54 τ.μ., ισόγειο επιφάνειας 199,25 τ.μ. και πρώτο όροφο επιφάνειας 184,67 τ.μ.

Το υπόγειο περιλαμβάνει τέσσερις θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων, αποθήκες, γκαράζ, μηχανοστάσιο, πλυντήριο-σιδερωτήριο, λινοθήκη, ψυγείο, W.C., lift, σκάλα ανόδου και ράμπα για το γκαράζ.

Το ισόγειο περιλαμβάνει την είσοδο του κτιρίου, καθιστικό, γραφείο, τραπεζαρία, W.C., lift, σκάλα και τρεις ημιυπαίθριους χώρους, ενώ ο πρώτος όροφος περιλαμβάνει το δώμα, δύο υπνοδωμάτια, ξενώνα, dressing room, ξενώνα, τρία λουτρά, σάουνα, σκάλα, lift, W.C., master bedroom, ημιυπαίθριο χώρο, λουτρό και δύο ξύλινες πέργκολες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βασίλης Τσιάρτας κατοικεί στο Παλαιό Φάληρο και διατηρεί την ατομική επιχείρηση V.T. Management, η οποία εδρεύει στο κατασχεθέν ακίνητο του Αμαρουσίου, που αναμένεται να πλειστηριαστεί και να αλλάξει ιδιοκτήτη.

Πηγή: Espresso

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ