Τα "καρφιά" του Ρέμου για Survivor και Star Academy

Τα "καρφιά" του Ρέμου για Survivor και Star Academy
Ενημερώθηκε: 20/03/17 - 16:02

Είχε δεν είχε τα έριξε τα "καρφιά" του ο Αντώνης Ρέμος για το Survivor και το Star Academy, στο χθεσινό LIVE του Rising Star.

Ο τραγουδιστής και μέλος της κριτικής επιτροπής με αφορμή την ερμηνεία της Cynthia Veronica Zietara, η οποία τραγούδησε το My kind of Love», βρήκε την ευκαιρία να σχολιάσει για οσα γίνονται στα υπόλοιπα reality και Talent show.

«Πριν από λίγη ώρα μου ήρθε ένα μήνυμα από τη Μαρινέλα και είπε να σου δώσω ένα μεγάλο φιλί και ότι ήσουν καταπληκτική. Κι όταν αυτές τις κουβέντες σου τις λέει η κυρία Μαρινέλα να ξέρεις ότι έχουν πολύ μεγάλη βαρύτητα και πολύ μεγάλη σημασία», είπε ο τραγουδιστής και συμπλήρωσε, «Για άλλη μια φορά λυπάμαι γιατί αυτό το ποσοστό είναι πολύ μικρό για αυτή την ερμηνεία που έκανες και θεωρώ ότι μάλλον πάλι υπάρχει ένα κυνηγητό πίσω από ένα χάμπουργκερ ή πίσω από μια τυρόπιτα, αλλά θα φύγει κι αυτό θα τελειώσει και θα ξαναεπιστρέψουν στη μουσική. Εδώ είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή, το ξαναλέω και σήμερα ότι συμμετέχω στο πιο όμορφο μουσικό talent show της χώρας και όχι μόνο και το πιο κλασάτο και το πιο στυλάτο, με τις ωραιότερες φωνές».