Το ξέσπασμα αστρολόγου μετά τον χωρισμό του από την Γκαμπριέλα του «Power of love»

Το ξέσπασμα αστρολόγου μετά τον χωρισμό του από την Γκαμπριέλα του «Power of love»
Ενημερώθηκε: 14/06/19 - 15:00

Ο αστρολόγος Αρης Παπαδόγιαννης ξεσπά μέσω της «Espresso», αποκαλύπτοντας τον χωρισμό του από την πρώην παίκτρια του περσινού «Power of love» Γκαμπριέλα Τσολάκοβα και τους λόγους που οδήγησαν σ’ αυτόν.

«Χωρίσαμε, αν και κανονικά μαζί δεν υπήρξαμε ποτέ! Εκμεταλλευόταν εμένα και τις γνωριμίες μου... Της άνοιξα πόρτες. Ακόμα και στο “Power of love” χάρη σε μένα μπήκε. Μόνο κερδισμένη βγήκε από αυτή τη σχέση, που στην πραγματικότητα ήταν σχέση συμφέροντος από την πλευρά της. Εγώ τη λυπήθηκα. Από λύπηση ήμουν μαζί της, όσο και όπως ήμουν. Οταν τη γνώρισα, ήταν παραδουλεύτρα σε έναν γέρο χασοδίκη στο Κολωνάκι. Δεν είχε ποτέ δικά της λεφτά, ούτε δικό της σπίτι. Τη φιλοξένησα στο σπίτι της γιαγιάς μου στη Βάρη κι έφτασε σε σημείο να βιαιοπραγήσει εναντίον της ηλικιωμένης! Την πήγα στο κανάλι που δουλεύω, το High TV, και την πέταξαν έξω, γιατί δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα, έβαζε λόγια και τους έκανε άνω κάτω. Μέχρι που έφτασε στο σημείο να με απειλεί ότι θα πάρει φόρα και θα χτυπήσει το κεφάλι της στον τοίχο και θα πει ότι τη χτύπησα εγώ! Εκβίαζε κόσμο μπροστά μου. Και από αυτά που έχω δει, είμαι σίγουρος ότι είναι μπλεγμένη με υπόκοσμο. Ηξερε όλους τους μπράβους, τους μαφιόζους και τους ανθρώπους της νύχτας» ισχυρίζεται φανερά εξοργισμένος ο Αρης Παπαδόγιαννης.

«Είναι αποκαΐδι! Διαβόλου κάλτσα! Είναι επικίνδυνη. Να την απομακρύνουν όλοι από κοντά τους. Γι’ αυτό δίνω αυτή τη συνέντευξη. Για να προειδοποιήσω... Οχι επειδή χωρίσαμε. Εγώ, ούτως ή άλλως, έχω προχωρήσει στη ζωή μου και τα έχω ήδη με μία άλλη κοπέλα, την Ντάνα, που είναι μοντέλο από την Ουκρανία και 19 χρόνων» ανέφερε στη συνέχεια ο γνωστός αστρολόγος, ο οποίος κατέληξε: «Και από αστρολογία και μαντική δεν ξέρει τίποτα!»

Πηγή: Espresso