Άγριες Μέλισσες: Η Σοφούλα στην... αγκαλιά του Βόσκαρη βιώνει όσα δεν μπορούσε να φανταστεί και να πιστέψει

Άγριες Μέλισσες: Η Σοφούλα στην... αγκαλιά του Βόσκαρη βιώνει όσα δεν μπορούσε να φανταστεί και να πιστέψει
Ενημερώθηκε: 24/01/21 - 10:37

Η ώρα της αλήθειας και της ζοφερής πραγματικότητας έφτασε για τη Σοφούλα, η οποία αναζητώντας τη συγκίνηση του έρωτα έπεσε στα χέρια του Μάνου Βόσκαρη. Φανταζόταν ότι θα ζούσε το όνειρο δίπλα σε έναν ώριμο άντρα με κύρος και θα συναντούσε την ευτυχία, όμως η νεαρή κοπέλα θα δει το σκληρό, βίαιο και βάναυσο πρόσωπι ενός αδίστακτου ανθρώπου.

Η Σοφούλα δεν δίστασε να τα τινάξει όλα στον αέρα προκειμένου να ζήσει στο πλευρό του Μάνου Βόσκαρη, ο οποίος της «πούλησε» έρωτα για να την έχει του χεριού του. Η νεαρή κοπέλα διέλυσε τον αρραβώνα της με τον Αγγελο, δεν ακούει τις συμβουλές του Λάμπρου και της Ελένης και βρίσκει τρόπο να κάνει το δικό της παρακάμπτοντας την απαγόρευση του πατέρα της.

Συγκεκριμένα, ο δάσκαλος αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τον Βόσκαρη και για τα δεινά που έκανε στην Ελένη όσο ήταν στη φυλακή και ο Τόλλιας σοκάρεται και απαγορεύει στη Σοφούλα να ξαναδεί τον Μάνο: «Αυτός ο άντρας είναι ένα τέρας και βιαστής! Σου απαγορεύω να τον παντρευτείς και μην τολμήσεις να τον πλησιάσεις ποτέ ξανά». Εκείνη αντιδρά και αποφασίζει να το σκάσει από το σπίτι της και να πάει να ζήσει με τον αρραβωνιαστικό της. «Μου απαγόρευσαν οι γονείς μου να σε ξαναδώ», του λέει και ο Μάνος την καθησυχάζει: «Θα είμαι εγώ εδώ για εσένα, μη φοβάσαι! Αν δεν θέλεις να σε ενοχλήσουν ποτέ ξανά μπορούμε τώρα κιόλας να κανονίσουμε τον γάμο μας». Την ίδια ώρα, ο Γραμματικός προτρέπει τον Λάμπρο να προχωρήσουν σε καταγγελία κατά του διοικητή μαζί με τις άλλες γυναίκες που έζησαν μια κόλαση στα χέρια του.

Ομως, ο Βόσκαρης μαθαίνει την αλήθεια για τον Κυπραίο και ετοιμάζεται να κυνηγήσει την Ελένη και θα την βάλει φυλακή. Ο Αγγελος έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια για τον Κυπραίο και τον πατέρα του και η σχέση του με τον Νέστορα κλονίζεται ύστερα από τις αποκαλύψεις αυτές.

Ο γάμος και τα βασανιστήρια Βόσκαρη στη Σοφούλα

Ο Βόσκαρης καταφέρνει για άλλη μια φορά να ξεφύγει από τη δικαιοσύνη και επιστρέφει στο χωριό και στο σπίτι του ως θριαμβευτής! Η Σοφούλα τον υποδέχεται και του λέει: «Το ήξερα πως ήσουν αθώος», και εκείνος της ζητάει να ορίσουν ημερομηνία για τον γάμο τους. Η μεγάλη μέρα δεν αργεί να έρθει και η Σοφούλα με τον Μάνο παντρεύονται χωρίς κανένας από την οικογένεια της κοπέλας να δίνει το «παρών»! Είναι μόνη της, δεν έχει κάποιον δικό της να μοιραστεί τη χαρά της, αλλά παρ’ όλα αυτά νιώθει ευτυχισμένη που παντρεύτηκε τον άντρα που αγαπάει! Ομως το όνειρο που πιστεύει πως ζει μετατρέπεται σε εφιάλτης και το ίδιο βράδυ του γάμου της θα δει το πραγματικό πρόσωπο του Μάνου! Εκείνος, όπως έκανε με όλες τις γυναίκες, θα τη βιάσει και θα της φερθεί σαν η ζωή της να μην έχει καμία αξία! Ομως αυτή θα είναι μόνο η αρχή για τα άγρια βασανιστήρια που θα υποστεί η κοπέλα, η οποία μαζί με τον βιασμό και τον εξευτελισμό που θα της κάνει ο Βόσκαρης, θα δέχεται και τη σωματική βία καθώς θα τη χτυπάει ανελέητα, αφήνοντας ανεξίτηλα τα σημάδια του στο σώμα και στην ψυχή της! Η Σοφούλα θα νιώσει ντροπή, ταπείνωση και δεν θα τολμήσει να μιλήσει σε κανέναν για όσα περνάει στα χέρια του, από τις λίγες φορές που θα της επιτρέπει να βγαίνει από το σπίτι. Οι γονείς της αλλά και ο Αγγελος καταλαβαίνουν πως η κοπέλα δεν περνάει καλά, αλλά εκείνη κάθε φορά τους διαβεβαιώνει πως είναι ευτυχισμένη και υποστηρίζει την επιλογή της, ότι παντρεύτηκε τον σωστό άντρα!