Ανατροπή με το «The Voice»

 
Ανατροπή με το «The Voice»

Ενημερώθηκε: 14/10/21 - 11:47

Αποτελεί μία από τις σταθερές αξίες στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Το «The Voice» σημειώνει και φέτος πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης στη ζώνη του Σαββατοκύριακου του καναλιού παρά τον σημαντικό ανταγωνισμό.

Ωστόσο όπως φαίνεται στο κανάλι του Φαλήρου προγραμματίζουν να ολοκληρωθεί σχετικά νωρίς. Την περσινή σεζόν το talent show ολοκληρώθηκε μέσα στον Φεβρουάριοκαι μεταδιδόταν παράλληλα με το «Survivor» που είχε κάνει πρεμιέρα μετά τα Χριστούγεννα.

Αυτή τη σεζόν όμως θα δούμε τον τελικό πολύ νωρίτερα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Mega καλημέρα», ο τελικός του μουσικού talent show θα μεταδοθεί 19 Δεκεμβρίου. Έτσι δε θα δημιουργηθεί πρόβλημα με την παρουσία του Γιώργου Λιανού που θα είναι και στο ριάλιτι επιβίωσης.

Σημειώνεται ότι την περσινή σεζόν η Δούκισσα Νομικού είχε αντικαταστήσει τον Γιώργο Λιανό στην παρουσίαση των live shows. Μένει να δούμε πότε θα γίνει η πρεμιέρα του «Survivor» με το ριάλιτι επιβίωσης να προγραμματίζεται πριν τις γιορτές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Acun Ilicali θέλει στον φετινό κύκλο παίκτες και από προηγούμενους που είχαν αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό. Παραμένει όμως αμφίβολο ποιοι από αυτούς θα δεχθούν.

Πηγή: Dailymedia