Αννίτα Πάνια: Όλο το παρασκήνιο της αποχώρησης από το Open!

 
Αννίτα Πάνια: Όλο το παρασκήνιο της αποχώρησης από το Open!

Ενημερώθηκε: 13/09/22 - 12:45

Σε διαφωνία του παραγωγού με την εμπορική διεύθυνση του OPEN και τον Νίκο Αργυρό οφείλεται σύμφωνα με πληροφορίες η αποχώρηση της Αννίτας Πάνια από το κανάλι της Παιανίας κυριολεκτικά στο παρά πέντε της τηλεοπτικής σεζόν.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσιαστρια όχι μόνο είχε κανονίσει με το κανάλι την επίσημη φωτογράφιση της εκπομπής της “Ανοιχτά” αλλά είχε έτοιμους και τους πρώτους καλεσμένους για να μπει σε γυρίσματα. Αλλωστε, τα χέρια με το κανάλι τα είχε δώσει από τους πρώτους για να συνεχίσει την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Ωστόσο, οι δυο πλευρές δεν τα βρήκαν στα οικονομικά και έτσι η Αννίτα Πάνια αναγκάστηκε να αναζητήσει αλλού την τύχη της. Οπως είμαι σε θέση να γνωρίζω η παρουσιάστρια όχι μόνο βρίσκεται σε συζητήσεις με το MEGA για να κάνει το δικό της talk show αλλά ήδη βρίσκεται στα σκαριά και συνεργασία έκπληξη καθώς έχει βολιδοσκοπηθεί ο Ηλίας Ψινάκης για να παρουσιάσουν από κοινού την εκπομπή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο pr manager συνεργάστηκε και την προηγούμενη σεζόν με το Μεγάλο Κανάλι τόσο στο X- Factor όσο και αναφορικά με την μεταφορά του Γηροκομείου του από το youtube στην ελεύθερη τηλεόραση.

Πηγή: Tinasmess

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ