«ΑΝΤ1 Flashback» στο Μακεδονία TV

 
«ΑΝΤ1 Flashback» στο Μακεδονία TV

Ενημερώθηκε: 26/05/23 - 11:09

Από αύριο, Σάββατο 27 Μαΐου, και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 20:00 το «ΑΝΤ1 FLASHBACK» με τη Μαρία Ηλιάκη και τον Νικόλα Ράπτη έρχεται στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV για να μας ταξιδέψει πίσω στον τηλεοπτικό χρόνο και να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές γέλιου, συγκίνησης και νοσταλγίας.

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Νικόλας Ράπτης με τον δικό τους μοναδικό τρόπο αναφωνούν… «ANT1 FLASHBACK» και μας καλούν στην παρέα τους, γιατί ήρθε η ώρα… να μάθουν οι νέοι και να θυμηθούν οι παλιοί τις μοναδικές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης που ζήσαμε μέσα από την ιστορία του ΑΝΤ1.

Κάθε Σαββατοκύριακο στις 20:00 στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV το «ANTFLASHBACK» θα τα έχει όλα! Χιούμορ, αναμνήσεις, αστείες και συγκινητικές στιγμές, εκπλήξεις και αποκαλύψεις. Κάθε εκπομπή θα είναι θεματική και θα αποτελείται από τα πιο αγαπημένα, αξέχαστα, και πολυσυζητημένα πρόσωπα αλλά και στιγμιότυπα του ΑΝΤ1, ενώ με άκρως χιουμοριστική διάθεση η Μαρία και ο Νικόλας, μέσα από μοναδικά σκετσάκια, θα «παίρνουν μέρος» σε σειρές που όλοι αγαπήσαμε κάνοντας και αυτοί το δικό τους FLASHBACK στον ΑΝΤ1.

Στο πρώτο επεισόδιο, το Σάββατο 27 Μαΐου, FLASHBACK στον ΑΝΤ1 θα κάνουν, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Παπαδάκης και ο Τέρενς Κουίκ, οι οποίοι αποκαλύπτουν άγνωστες ιστορίες που κρύβονται πίσω από τα φώτα και τις κάμερες αλλά και αστείες και αμήχανες στιγμές που έχουν ζήσει.

Δείτε ένα απόσπασμα από όσα λέει ο Γιώργος Παπαδάκης για το πώς ξεκίνησε το «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ» στον ΑΝΤ1, αλλά και για όσα πλέον σημαίνει αυτή η εκπομπή για τον ίδιο:

Δείτε ένα απόσπασμα με τον Τέρενς Κουίκ να αποκαλύπτει στο ΑΝΤ1 FLASHBACK ένα αστείο περιστατικό από το δελτίο ειδήσεων με τη Νανά Παλαιτσάκη, αλλά και αν τελικά του λείπει ο ΑΝΤ1: 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ