ΑΝΤ1: Νέα εκπομπή με παρουσιάστρια... έκπληξη!

ΑΝΤ1: Νέα εκπομπή με παρουσιάστρια... έκπληξη!
Ενημερώθηκε: 05/04/19 - 20:45

Πρεμιέρα στις 4 το απόγευμα του Σαββάτου 13 Απριλίου 2019 θα κάνει στον ΑΝΤ1 η εκπομπή «Εκπαιδεύοντας την Τζένη», με την Τζένη Μπαλατσινού.

Η Τζένη Μπαλατσινού ξεκινά στον ΑΝΤ1 ένα νέο ταξίδι που αφορά στην καθημερινή εξέλιξη και τον πειραματισμό για να μάθουμε να κάνουμε λάθη, να τολμάμε και να πάψουμε να υπακούμε σε ηλικιακά ή άλλα ταμπού, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του σταθμού του Αμαρουσίου.

1

Μέσα από την εκπομπή, «Εκπαιδεύοντας την Τζένη», η οποία θα προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 16:00, η Τζένη Μπαλατσινού θα μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό δέκα ημέρες από τη δική της καθημερινότητα την οποία αλλάζει δραστικά για να μπορέσει να τη βελτιώνει συνεχώς μαθαίνοντας όσα περισσότερα μπορεί.

Κάθε επεισόδιο θα είναι και μία νέα ημέρα εκπαίδευσης με νέες δραστηριότητες, νέα προϊόντα και νέα hobbies, δίπλα σε νέους ανθρώπους για πολλές νέες εμπειρίες: ομορφιά, μόδα, συνεντεύξεις με φίλους, καλό φαγητό με τον Γιώργο Παπακώστα, kitesurf, αναρρίχηση και μαθήματα ζωγραφικής και υποκριτικής με τους καλύτερους.

Στην σκηνοθεσία της εκπομπής θα βρίσκεται ο Βασίλης Μπενετάτος. Ενώ την αρχισυνταξία θα αναλάβουν η Γιάννα Κορρέ και η Τόνια Παπαμιχαλοπούλου. Την μουσική των τίτλων έγραψε ο Γιώργος Λεμπέσης και την παραγωγή κάνει η PLAN A.