Αντώνης Κανάκης: Το Open tv, η δελεαστική πρόταση και οι άλλοι

Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται το επόμενο τηλεοπτικό βήμα του Αντώνη Κανάκη-Τι έκανε τελικά με το Open tv
Ενημερώθηκε: 25/11/18 - 19:33

Το επόμενο τηλεοπτικό βήμα του Αντώνη Κανάκη παραμένει άγνωστο, ωστόσο είναι περιζήτητος-και με το δίκιο του-από όλους.

Τελικά ο επιτυχημένος παρουσιαστής δεν έδωσε τα χέρια με τον Ιβάν Σαββίδη για να επιστρέψει μέσα από τη συχνότητα του Open tv,ωστόσο σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές πραγματοποίησε ραντεβού.

Τι του προσφέρθηκε

Εκτός από μια αρκούντως καλή οικονομική πρόταση,  το κανάλι του παρείχε και την εγγύηση ότι θα έχει απόλυτη ελευθερία κινήσεων, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό για τον Αντώνη Κανάκη, ο οποίος ωστόσο επεξεργάστηκε την πρόταση και επιφυλάχθηκε να απαντήσει.

Με άλλα κανάλια

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς είχε κάνει κρούση στον παρουσιαστή ακόμα και όταν ήταν στον ΑΝΤ1, αλλά όσο ήταν δεσμευμένος με συμβόλαιο δεν υπήρχε λόγος να συζητήσει μαζί του.

Τώρα που αυτό άλλαξε, ο Κανάκης κουβέντιασε αναλυτικά το ενδεχόμενο να πάει στον Alpha, εξετάζοντας με τους συνεργάτες του τι σημαίνει η συνεργασία του σταθμού με το Star.

Στη Θεσσαλονίκη για νέο γύρο επαφών αναμένεται να ανέβουν τις επόμενες μέρες και στελέχη του ΣΚΑΪ, μιας και ο παρουσιαστής είχε πρόταση και από εκεί, ενώ αναγνωριστικά μηνύματα έχει δεχτεί και από το Star, αλλά και από το νεοσύστατο κανάλι του Μαρινάκη.

Ωστόσο, όπως υποστηρίζουν άνθρωποι από το περιβάλλον του Αντώνη, ο παρουσιαστής προτιμάει να μελετήσει προσεχτικά τις επόμενες κινήσεις του και να επιστρέψει τηλεοπτικά μέσα στο 2019.