Απολύσεις ΣΚΑΙ: 48ωρη το σαββατοκύριακο-Τι θα γίνει με Αυτιά και ειδήσεις

Οι αντιδράσεις στους εργαζομένους του Τύπου για τις απολύσεις στον ΣΚΑΙ, συνεχίζονται και όπως φαίνεται θα συνεχιστούν
Ενημερώθηκε: 11/01/19 - 20:48

Οι αντιδράσεις στους εργαζομένους του Τύπου για τις απολύσεις στον ΣΚΑΙ, συνεχίζονται και όπως φαίνεται θα συνεχιστούν.

Ήδη την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν μεταδίδεται το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού λόγω 3ωρης στάσης εργασίας που αποφάσισαν  οι εργαζόμενοι που πραγματοποίησαν συνέλευση στον...δρόμο, πάνω στην Εθνάρχου Μακαρίου, έξω από τις εγκαταστάσεις του σταθμού, επειδή η διοίκηση απαγόρευσε να πραγματοποιηθεί στον χώρο εργασίας.

Στην συνέλευση αυτή σύμφωνα με πληροφορίες του thepressroom.gr πολλοί είχαν παραμερίσει και έκλαιγαν που πέρασαν όσα πέρασαν με την έκρηξη στον σταθμό για να φτάσουν να απολυθούν λίγο μετά τον νέο χρόνο. 

Χωρίς δελτίο ειδήσεων ο ΣΚΑΙ: Αναβρασμός για τις απολύσεις

 

Κατά τ άλλα αποφασίστηκε και 48ωρη απεργία για του σαββατοκύριακο και έτσι όπως όλα δείχνουν, δεν πρόκειται να μεταδοθεί η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, ούτε φυσικά και το δελτίο ειδήσεων του σταθμού, τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή, εκτός και άν αλλάξει κάτι.

Αυτό βέβαια θα αποτελέσει πλήγμα για τον σταθμό, αφού παρότι σύμφωνα με τα όσα γράψαμε εδώ δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται τόσο για την ενημέρωση, θα μείνει πίσω σε τηλεθέαση, αφού το δελτίο κονταροχτυπιόταν με το δελτίο του Star.

Ωστόσο κι ενώ η ΕΣΗΕΑ δεν έχει μιλήσει ακόμα, οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες