Βόμβα: Αποχωρεί η Αγγελική Νικολούλη από τον Alpha-Δεν τα βρήκε με τη νέα διοίκηση

Τέλος με τα σημερινά δεδομένα, η Αγγελική Νικολούλη από τον Alpha
Ενημερώθηκε: 12/06/19 - 23:12

Τηλεοπτική βόμβα στον Alpha με την Αγγελική Νικολούλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στο thepressroom.gr,η παρουσιάστρια του "Φως στο Τούνελ" αποχωρεί τελικά από τον σταθμό, αφού στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων της νέας διοίκησης με τα συμβόλαια απλώς, δεν τα βρήκε μαζί τους και εγκατέλειψε περαιτέρω προσπάθεια.

Στον Alpha είχαμε γράψει εδώ και καιρό ότι πρέπει να σκεφτούν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν με την Αγγελική Νικολούλη που πουλάει σαν "ζεστό ψωμί" κάθε βράδυ Παρασκευής με δύο κιόλας παράπονα, τις απανωτές αλλαγές ώρας προς τα μεσάνυχτα, που προκαλούν παράπονα από τους τηλεθεατές και το αρνητικό lead in.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ MEDIA

 

Δεν φτάνει μόνο η υπόθεση της εξιχνίασης της δολοφονίας του Δημήτρη Γραικού να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης στα ύψη, η Αγγελική Νικολούλη, όποια υπόθεση και να παρουσιάσει από την έρευνά της, δεν έχει καν ανταγωνισμό από άλλο τηλεοπτικό πρόγραμμα. 

Δεν έχει χαθεί κάτι ακόμα...Απομένουν δύο εκπομπές για να κλείσει η τηλεοπτική σεζόν του "Τούνελ" και με αυτά τα δεδομένα, η Αγγελική Νικολούλη θα φύγει με το που λήξει το συμβόλαιό της.Εκτός κι αν την προλάβουν στον Alpha.

Και είναι σίγουρο ότι του χρόνου θα την δούμε σε κάποιον άλλο τηλεοπτικό σταθμό.