Δανάη Μπάρκα: «Με έφτανε στα άκρα μου, δεν ήξερα τι να κάνω! Να βγω με θυμό και να πω, χαλαρώστε;»

 
Δανάη Μπάρκα: «Με έφτανε στα άκρα μου, δεν ήξερα τι να κάνω! Να βγω με θυμό και να πω, χαλαρώστε;»

Ενημερώθηκε: 08/12/23 - 17:30

Καλεσμένη στο Στούντιο 4 βρέθηκε η Δανάη Μπάρκα, το απόγευμα της Παρασκευής, για να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ.

Μέσα σε όλα, μάλιστα, η νεαρή ηθοποιός και παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του MEGA μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που κατά καιρούς δέχεται στα social media.

Πιο συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με έχουν κρίνει άδικα αλλά παλεύω να μην το κάνω σημαία αυτό. Οποιαδήποτε κριτική είναι άδικη αν είναι κάτι το οποίο τυχαία δεν είσαι εσύ. Δηλαδή όποιος κρίνει έναν άνθρωπο επειδή είναι γκέι, ενώ ο ίδιος τυχαία δεν είναι γκέι, είναι άδικο. Όποιος κρίνει έναν άνθρωπο γιατί φοράει γυαλιά ή έχει στραβό πρόσωπο, γιατί έχει κιλά ή είναι αδύνατος, είναι άδικο. Δεν μπορείς να κρίνεις κάτι! Είναι σαν να βγω και να πω «α, τι τραγικό που ο ουρανός είναι γαλάζιος». Μα τι να κάνω χρυσέ μου;».

«Στην αρχή με έφτανα στα άκρα μου, δηλαδή δεν ήξερα τι να κάνω! Έλεγα, να βγω με θυμό και να πω παιδιά χαλαρώστε; Αν εγώ το κάνω αυτό σε εσάς, πως θα αντιδράσετε; Μετά υπήρξε ένα στάδιο που έκλαιγα, που έβλεπα σχόλια και έλεγα «γιατί το κάνουν αυτό; Νιώθουν καλύτεροι;». Έβρισκα σχόλια πολλά κάτω από τα sites και κάποιοι μάλιστα έχουν την ευφυέστατη ιδέα να με ταγκάρουν. Πάνε δηλαδή κάτω από ένα σχόλιο, γράφουν: «Μας έχεις κουράσει, πως είσαι έτσι» και tag Δανάη Μπάρκα. Ότι τι; Θες να το δω κιόλας; Υπάρχουν κάποιες στιγμές που στεναχωριόμουν αλλά την τελευταία χρονιά έχω βρει το μαγικό κουμπί και λέω πως οι άνθρωποι έχουν τα θέματα τους».

«Όλοι τα έχουμε και γω τα έχω και ο καθένας ξεσπάει με πολύ διαφορετικό τρόπο. Αν λοιπόν ένας άνθρωπος που κάθεται στο σπίτι του, θεωρεί ότι με το να μπει και να γράψει ένα αρνητικό σχόλιο, αισθάνεται καλύτερος, ας τον κάνω εγώ να τον αισθανθεί καλύτερα. Αν δηλαδή δεν έχει αντιληφθεί το πρόβλημα που υπάρχει, με το να αισθάνεται κάποιος καλύτερα μειώνοντας κάποιον άλλον χωρίς να τον ενοχλήσει ποτέ, δεν μπορώ να τον αλλάξω» πρόσθεσε, ακόμα, η Δανάη Μπάρκα στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ