Διαρροές Survivor spoiler: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει σήμερα (12/4) το αγώνισμα ασυλίας

Survivor spoiler (12/4): Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα τον αγώνα ασυλίας – Ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος
Ενημερώθηκε: 12/04/21 - 19:57

Survivor spoiler (12/4): Σήμερα το βράδυ θα παρακολουθήσουμε τον πρώτο αγώνα ασυλίας του reality επιβίωσης για αυτή την εβδομάδα.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε την μπλε ομάδα να κατακτά για ακόμη μία φορά την νίκη, με τους κόκκινους να γυρίζουν και πάλι πεινασμένοι στη παραλία, γεγονός που δημιούργησε αρνητικό κλίμα στους κόκκινους με τις εντάσεις να είναι ακόμη πιο έντονες. Επίσης, λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα είδαμε τον Ηλία Μπόγδανο να βγαίνει εκτός εαυτού και να είναι έτοιμος να επιτεθεί στον Αλέξη Παππά, με την κατάσταση να είναι εκτός ελέγχου.

Πάμε τώρα στα σημερινά. Οι δύο ομάδες απόψε το βράδυ θα διαγωνιστούν στον πρώτο αγώνα ασυλίας γι’ αυτή την εβδομάδα. Ωστόσο, όπως είναι αναμενόμενο οι μπλε θέλουν τη νίκη όσο ποτέ, καθώς τα άτομα έχουν λιγοστέψει και πλέον η κάθε ψηφοφορία θα είναι όλο και πιο δύσκολη, αφού θα αρχίσουν να βγαίνουν στον τάκο δυνατοί παίκτες. Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές (spoiler) που κυκλοφορούν  σήμερα η κόκκινη ομάδα θα καταφέρει να πάρει τη νίκη με τους μπλε να βγαίνουν για ακόμη μία φορά στον τάκο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ