Διαρροές survivor (spoiler): Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (15/2) την ασυλία

Διαρροές survivor (spoiler): Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (15/2) την ασυλία
Ενημερώθηκε: 15/02/21 - 11:37

Διαρροές survivor (spoiler): Σήμερα το βράδυ στο Survivor θα παρακολουθήσουμε τον πρώτο αγώνα ασυλίας της βδομάδας. 

Πάμε όμως να δούμε τι έχει συμβεί έως τώρα. Στο επεισόδιο της Κυριακής είδαμε το πρώτο αγώνισμα επάθλου. Οι διαρροές (spoiler) που σας είχαμε δώσει επιβεβαιώθηκαν και οι μπλε ομάδα κέρδισε το έπαθλο που ήταν πίτσες. Αν και η Ανθή Σαλαγκούδη δεν αγωνίστηκε οι "κόκκινοι" έμειναν από νωρίς πίσω στο σκορ και η μεγάλη προσπάθεια που έκαναν στο τέλος για την ανατροπή δεν ήταν αρκετή για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη των "μπλε", αφού την εβδομάδα που πέρασε είχαν κερδίσει και το έπαθλο επικοινωνίας.  

Στην παραλία της μπλε ομάδας του Survivor  τα πράγματα δεν πάνε καλά. Κρις Σταμούλης και Αλέξης Παππάς θεωρούνται ξένο σώμα, μετά την φυγή τους από την παραλία με προορισμό ξενοδοχείο. Οι ποινές στέρησης φαγητού που επιβλήθηκαν από την παραγωγή είναι σκληρές και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας συμφώνησαν να μην τους δώσουν από τις δικές τους προμήθειες. Στην παραλία επέστρεψε και η Μαριπόζα, η οποία αν και μπήκε κεφάτη εν συνεχεία δήλωσε ξανά εξαντλημένη και βγήκε εκτός αγωνίσματος. Διαρροές (spoiler) αναφέρουν ότι η Έλενα Κρεμλίδου θα αποχωρήσει από το Survivor 2021. Πάντως και να μην αποχωρίσει θα είναι συνεχώς υποψήφια, αφού οι συμπαίκτες της ισχυρίζονται ότι έβριζε τον ένα στον άλλο.  

Στην κόκκινη ομάδα του Survivor τα πράγματα δεν είναι καλύτερα. Ο Περικλής Κονδυλάτος έδωσε ένα ακόμη σόου ζήλιας, κατηγορώντας τους συμπαίκτες του ότι φροντίζουν τον συνεχώς τον Γιώργο Κοψιδα και όχι αυτόν. Επίσης η Σοφία Μαργαρίτη είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αφού ο Γιώργος Λιανός της ανακοίνωσε ότι αναμένεται η γνωμάτευση των γιατρών για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει στο πόδι και πως υπάρχει πιθανότητα να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Μάλιστα η παίκτρια της κόκκινης ομάδας ακούστηκε να λέει στους συμπαίκτες της "αν φύγω τώρα από το  Survivor καταστράφηκα". 

Πάμε τώρα στα σημερινά! Αυτό που θέλετε να μάθετε είναι ποια ομάδα θα κερδίσει. Αν και είναι ακόμη νωρίς εμείς σας έχουμε πληροφορίες. Σύμφωνα με διαρροές (spoiler) λοιπόν η ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει σήμερα την ασυλία είναι ξανά  η κόκκινη. Άρα η ομάδα του Γιώργου Κοψιδά συνεχίζει το νικηφόρο σερί  στις ασυλίες. Επειδή όμως ακόμα είναι νωρίς κρατήστε ανοιχτό το ενδεχόμενο τα δεδομένα να ανατραπούν και να πάρουν τη νίκη οι μπλε. Αργότερα θα επιστρέψουμε με τις σίγουρες διαρροές (spoiler) για το σημερινό αγώνισμα ασυλίας του Survivor 2021