Διαρροές survivor (spoiler): Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το αγώνισμα ασυλίας

Διαρροές survivor (spoiler): Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το αγώνισμα ασυλίας
Ενημερώθηκε: 02/03/21 - 16:09

Διαρροές survivor (spoiler): Σήμερα το βράδυ στο reality επιβίωσης θα παρακολουθήσουμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας.

Τα δεδομένα στο Survivor έχουν αλλάξει. Η κόκκινη ομάδα έχει δυναμώσει πολύ μετά τις αποχωρήσεις αδύναμων αγωνιστικά παικτών και οι νίκες διαδέχονται η μια την άλλη. Στο χθεσινό αγώνισμα πήραν εύκολα το θετικό αποτέλεσμα με σκορ 10-4 στέλνοντας τους αντιπάλους τους αρχικά στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας και εν συνεχεία στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν ένα παίκτη υποψήφιο για αποχώρηση. Πιο συγκεκριμένα την ασυλία κατάφερε να κερδίσει ο Τζέιμς Καφετζής ενώ ο πρώτος υποψήφιος μετά την ψηφοφορία είναι ο Κρις Σταμούλης. 

Σήμερα το βράδυ οι παίκτες θα αγωνιστούν για την δεύτερη ομαδική ασυλία του Survivor 2021. Οι παίκτες θα πρέπει να περάσουν έναν δύσκολο στίβο που απαιτεί ταχύτητα και δύναμη, ενώ ο στόχος είναι αρκετά απαιτητικός. Βέβαια το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη μπλε ομάδα στην οποία θα βάλουν «φωτιά» οι Αλέξης Παππάς και Κρίς Σταμούλης. Ειδικότερα, οι δυο παίκτες μετά τα όσα άκουσαν χθες περί κακής αγωνιστικής κατάστασης αποφασίζουν να μην αγωνιστούν αναγκάζοντας την ομάδα τους να δεχτεί δυο πέναλτι.  Με λίγα λόγια δυο δυνατοί παίκτες της κόκκινης ομάδας θα επιλέξουν δυο αδύναμους της μπλε έχοντας στο τσεπάκι δυο σίγουρους πόντους. 

Πάμε τώρα σε αυτό που θέλετε να μάθετε και δεν είναι άλλο από το ποιοι κερδίζουν σήμερα. Σύμφωνα με διαρροές (spoiler) που  κυκλοφορούν στο διαδίκτυο η κόκκινη ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει και το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας του Survivor. Κρατήστε μόνο ένα μικρό ενδεχόμενο να γίνει ανατροπή από τους μπλε, καθώς ο στίβος μάχης είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα τους. Αργότερα θα επιστρέψουμε με τις διαρροές (spoiler) για τους παίκτες που θα είναι υποψήφιοι για αποχώρηση από το Survivor 2021