Διαρροές survivor (spoiler): Ποιοι κερδίζουν σήμερα (26/01) τον αγώνα ασυλίας

Διαρροές survivor (spoiler): Ποιοι κερδίζουν σήμερα (26/01) τον αγώνα ασυλίας
Ενημερώθηκε: 26/01/21 - 11:30

Διαρροές survivor (spoiler): Σήμερα το βράδυ στο Survivor θα δούμε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας.

Πάμε να δούμε τι έχει γίνει έως τώρα. Στο επεισόδιο της Δευτέρας παρακολουθήσαμε τον πρώτο αγώνα ασυλίας. Η μπλε ομάδα κέρδισε με σκορ 10-3 επιβεβαιώνοντας τις διαρροές (spoiler) που σας είχαμε δώσει από νωρίς το πρωί.  Εν συνεχεία η κόκκινη ομάδα οδηγήθηκε στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας του Survivor, αφού πλέον ο τρόπος αποχώρησης άλλαξε, μετά τα αποτελέσματα φιάσκο με την δημοφιλία της Ανθής Σαλαγκούδη.  Στο αγώνισμα κέρδισε με χαρακτηριστική ευκολία ο Γιώργος Κοψιδάς ο οποίος είχε μείνει στο τέλος να μονομαχεί με την Ανθή Σαλαγκούδη και τον Περικλή Κονδυλάτο. 

Στο συμβούλιο του νησιού του Survivor 2021 έγινε ένας πραγματικός χαμός. Οι «κόκκινοι» κατηγόρησαν τον Πάνο Καλλίδη ότι όσο καιρό βρισκόταν στην ομάδα τους έκλεβε τρόφιμα με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένα τρικούβερτος καυγάς με τον Τριανατάφυλλο.   Επίσης ο Τζέιμς Καφετζής έφερε μαζί του μια κούπα για να δείξει στους αντιπάλους ότι χωράει 29 κουταλίες ρύζι και όχι 16 όπως αυτοί υποστηρίζουν στην περιβόητη υπόθεση με τις προμήθειες που σπαταλήθηκαν πριν την αλλαγή των ομάδων. Στην ψηφοφορία που ακολούθησε πρώτη υποψήφια για αποχώρηση προέκυψε η Ασημίνα Ιγγλέζου, η οποία φαίνεται να περνά άσχημα στην κόκκινη ομάδα με τις διαρροές (spoiler) να αναφέρουν ότι έχει ζητήσει να μεταφερθεί στους μπλε. Σύμφωνα με πληροφορίες το αίτημά της έχει απορριφθεί. 

Πάμε να δούμε τα σημερινά. Σήμερα στο Survivor οι δυο ομάδες θα παλέψουν για τον δεύτερο αγώνα ασυλίας. Για τους κόκκινους το σημερινό αγώνισμα είναι ή τώρα ή ποτέ, αφού πρέπει κάποια στιγμή να πάρουν νίκη για να αποκτήσει ενδιαφέρον το παιχνίδι. Οι μπλε θα πάνε να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά, δηλαδή να κερδίσουν.  Ακόμη είναι νωρίς για να σας δώσουμε διαρροές (spoiler).  Μπορούμε όμως να σας πούμε ότι ίσως έχει έρθει η ώρα των «κόκκινων» να πάρουν τη νίκη.  Αυτό δεν σημαίνει ότι οι μπλε δεν θα τα δώσουν όλα για όλα και θα είναι αυτοί που θα πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Μείνετε συντονισμένοι γιατί αργότερα θα επιστρέψουμε με τις σίγουρες διαρροές (spoiler) για την ομάδα που θα κερδίσει σήμερα το αγώνισμα ασυλίας του Survivor 2021