Εισηγήσεις να απομακρύνει την Κατερίνα Γκαγκάκη δέχεται ο Κώστας Μπακογιάννης (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Εισηγήσεις να απομακρύνει την Κατερίνα Γκαγκάκη δέχεται ο Κώστας Μπακογιάννης

Ενημερώθηκε: 10/11/19 - 17:17

Εισηγήσεις να απομακρύνει την Κατερίνα Γκαγκάκη από την θέση της υπευθύνου του τομέα Πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων και προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Τεχνόπολης, δέχεται ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, μετά την προκλητική και απαράδεκτη στάση που κράτησε στη διάρκεια της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα στην περιπέτεια της νεαρής φοιτήτριας στο ΑΠΘ.

Οι αντιδράσεις στο διαδίκτυο δεν λένε να κοπάσουν καθώς η συγγνώμη που ζήτησε η κα Γκαγκάκη μέσω instagram, μάλλον έρριξε «λάδι στη φωτιά» παρά διόρθωσε τα πράγματα.

«Όλοι χρωστάμε κατά καιρούς μία συγγνώμη. Σήμερα εγώ, μία μεγάλη» έγραψε και οι αντιδράσεις έγιναν εντονότερες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Όλοι χρωστάμε κατά καιρούς μία συγγνώμη. Σήμερα εγώ, μία μεγάλη.

Katerina Gagaki

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@gagakia) στις

«Έσταζε το ταβάνι» ρωτούσε η Κατερίνα Γκαγκάκη τον ρεπόρτερ, που περιέγραφε την απίστευτη περιπέτεια της νεαρής φοιτήτριας από συμφοιτητή της, ο οποίος εκσπερμάτισε στην πλάτη της, ενώ εκείνη μελετούσε στην βιβλιοθήκη του ΑΠΘ.

Συνεργάτες του δημάρχου Αθηναίων υποστηρίζουν ότι η εμφάνισή της στο συγκεκριμένο θέμα στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα έχει προκαλέσει αλγεινή εντύπωση, καθώς δεν μπορούσε να αντιληφθεί την σοβαρότητα της υπόθεσης, και σε κάθε περίπτωση δεν αντιμετώπισε με σοβαρότητα και ευαισθησία την σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε η νεαρή κοπέλα.

Μάλιστα όπως σε άρθρο της η ιστοσελίδα mononews.gr, έγραψε:

«Η συμπεριφορά της φανερώνει πως πρόκειται για μια τηλεπερσόνα κενή περιεχομένου με έλλειψη παιδείας, το είδος που ανθεί στην ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα και που μπορεί -κακώς- να είναι υποφερτή όταν την ακούει κανείς μαγειρεύοντας ή συμμαζεύοντας το σαλόνι, αλλά δεν μπορεί να βρίσκεται σε τόσο καίρια θέση ορίζοντας σε μεγάλο βαθμό τα πολιτιστικά πράγματα του Δήμου Αθηναίων».

Μέχρι στιγμής οδήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, δεν έχει αποφασίσει αν θα κρατήσει ή θα απομακρίνει από την θέση της την κα Γκαγκάκη.

Δεν υπάρχουν επίσης πληροφορίες αν η ίδια η κα Γκαγκάκη έχει ήδη υποβάλλει την παραίτησή της από υπεύθυνη του τομέα Πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων και προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Τεχνόπολης, ή σκέπτεται να την υποβάλλει μέσα στις επόμενες ημέρες.