Ελένη Τσολάκη: Ποιος θα πάρει την θέση της στον ALPHA

Ελένη Τσολάκη: Ποιος θα πάρει την θέση της στον ALPHA
Ενημερώθηκε: 15/02/19 - 21:50

Αυλαία έριξε σήμερα η εκπομπή «Τι λέει» με την Ελένη Τσολάκη, η οποία μαζί με τους συνεργάτες της αποχαιρέτησε σήμερα τους τηλεθεατές.

Την θέση της Ελένης Τσολάκη, δεν θα πάρει κάποιος άλλος παρουσιαστής με άλλη εκπομπή, αλλά το κενό θα καλυφθεί με την προβολή ελληνικών ταινιών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του σταθμού, για το πρόγραμμα της εβδομάδας από την Δευτέρα 18/02/2019, έως και την Παρασκευή 22/02/2019 κάθε μεσημέρι στις 15:00 θα περιλαμβάνονται οι εξής ταινίες:

Δευτέρα 18/2/2019 (15:00) – Ο ΠΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ: Ένας φτωχός υπάλληλος προσπαθεί να μαζέψει τα χρήματα που του χρειάζονται για να παντρευτεί τη γυναίκα που αγαπάει. Τι στιγμή που τα καταφέρνει, μαθαίνει ότι η μητέρα του είναι βαριά άρρωστη και πρέπει να κάνει μια σοβαρή εγχείρηση

Τρίτη 19/2/2019 (15:00)  – ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ: Ο Λαλάκης προφασίζεται ένα επαγγελματικό ταξίδι στη Θεσσαλονίκη για να πάει εκδρομή με τη φιλενάδα του. Η γυναίκα του έχει υποψίες και για να τον εκδικηθεί συνεννοείται με έναν νεαρό που την φλερτάρει και πάνε και εκείνοι με τη σειρά τους εκδρομή. Όμως για κακή τους τύχη, τα δύο ζευγάρια φιλοξενούνται σε έναν σιδηροδρομικό σταθμό και καθώς δεν μπορούν να φύγουν φιλοξενούνται στο σπίτι του σταθμάρχη για μια βραδιά. Η σύζυγος του Λαλάκη παριστάνει ότι είναι κάποια άλλη, κοντεύοντας να τρελάνει το σύζυγό της. Την άλλη μέρα στο σπίτι αποκαλύπτονται όλα, αλλά ευτυχώς η ιστορία καταλήγει να είναι… «ούτε γάτα, ούτε ζημιά».

Τετάρτη 20/2/2019 (15:00) - Ο ΛΑΓΟΠΟΔΑΡΟΣ: Ένας φουκαράς φοβάται πως θα είναι το επόμενο θύμα μιας αιματηρής βεντέτας.

Πέμπτη 21/2/2019 (15:00) - ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΡΑΣΤΩΝ: Ένας παλαίμαχος  πλέϊ-μπόϋ επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια  στην Ελλάδα και ιδρύει μια σχολή για πλέϊ-μπόϋ. Ένας μπάρμαν, παλιός του φίλος και ένθερμος θαυμαστής του, δέχεται να χρηματοδοτήσει τη σχολή. Μετά από αυστηρό έλεγχο, καταρτίζεται το πρώτο γκρούπ μαθητών, οι οποίοι, αντί για δίδακτρα υποχρεούνται να καταβάλουν ένα δέκα τοις εκατό από την προίκα των πλουσίων γυναικών που θα παντρευτούν. Τα μαθήματα τελειώνουν και το γκρούπ των μαθητών επιδίδεται στον αγώνα του «ψαρέματος» πλουσίων γυναικών, για να καταλήξουν μετά από μί α σειρά σπαρταριστά επεισόδια στη διαπίστωση οτι τίποτα δεν μπορούν να πετύχουν μ’αυτόν τον τρόπο!

Παρασκευή 22/2/2019 (15:00) ΚΑΠΕΤΑΝ ΦΑΝΤΗΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ: Την παραμονή ενός μεγάλου ταξιδιού ο καπετάνιος θα βρει στο ψυγείο του καραβιού μια πεινασμένη και φοβισμένη λαθρεπιβάτισσα. Μια γυναίκα που δεν έχει πού να πάει και μοναδική ελπίδα για την επιβίωσή της είναι ένας θείος της μετανάστης. Ο καπετάνιος δεν θα την πάρει μαζί του, αλλά θα την πάει στο σπίτι του στο νησί για να μείνει εκεί μαζί με τη νύφη του, Τασσώ Καβαδία, τη γυναίκα του νεκρού αδερφού του. Ο πόλεμος ανάμεσα στις δυο γυναίκες θα αρχίσει από την πρώτη στιγμή και θα κορυφωθεί μόλις το καράβι μαζί με τον καπετάνιο του χαθούν στα αφρισμένα νερά του ωκεανού. Το πρόβλημα όμως για την Τασσώ Καβαδία και για τους ανθρώπου που την περιβάλουν είναι ότι ο καπετάνιος δεν πνίγηκε και δεν θα αργήσει να εμφανιστεί σαν φάντης μπαστούνι και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.