Ελίφ (01-05/02): Ο Ταρίκ δίνει αμοιβή για να τη σκοτώσει

Ελίφ (01/05/02): Ο Ταρίκ δίνει αμοιβή για να τη σκοτώσει
Ενημερώθηκε: 27/02/21 - 14:19

Ελίφ (01-05/02): Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς τουρκικής παραγωγής.

Διαβάστε αναλυτικά όσα θα συμβούν από Δευτέρα έως και Παρασκευή.

Δευτέρα

Η Λεμάν περνάει από το σπίτι της Ζουλιντέ και βλέπει να μπαίνει μέσα ένας άντρας. Πρόκειται για έναν τεχνίτη, που έχει έρθει για να επιδιορθώσει το σύστημα θέρμανσης. Η Λεμάν όμως παρεξηγεί αυτό, που βλέπει. Χτυπάει την πόρτα της Ζουλιντέ αλλά εκείνη δεν ανοίγει. Η Λεμάν φεύγει αποφασισμένη να πει παντού τα κουτσομπολιά της.

Η Ιντζί πιστεύει πως πια δεν την αγαπάει κανείς και δεν καταλαβαίνει γιατί η Τουλάι και ο Βεϊσέλ δεν της επιτρέπουν να δει την Ελίφ και τη Μελέκ. Ο Βεϊσέλ αναγκάζεται να της πει την αλήθεια και η μικρούλα νιώθει μεγάλη θλίψη. Η Ελίφ είναι θλιμμένη και η Σουρεϊγιά καταλαβαίνει πως κάτι την απασχολεί. 

Η Ελίφ νοσταλγεί τη μητέρα της και η Σουρεϊγιά της φέρεται με τρυφερότητα. Η Ελίφ νιώθει ότι μπορεί να την εμπιστευθεί και θέλει να της μιλήσει για την οικογένειά της. Η Λεμάν λέει σε όλη τη γειτονιά πως η Ζουλιντέ φιλοξενεί έναν άντρα στο σπίτι της. Ο Σαφάκ γίνεται έξαλλος με τη μητέρα του. Η Μπιρτσέ δοκιμάζει τα καινούρια της παπούτσια και ο Γιουνούς λέει πως δεν του αρέσουν καθόλου.

Η Ράνα επισκέπτεται τον Ταρίκ στο γραφείο του και του λέει πως νιώθει ότι κάθε φορά που έρχονται πιο κοντά εκείνος βάζει απόσταση ανάμεσά τους. Καταλήγουν να τσακώνονται και η Ράνα φεύγει θυμωμένη. Τηλεφωνεί στη Χουμεϊρά και της λέει πως θέλει να την επισκεφθεί. Ο Ταρίκ παραγγέλνει ξανά τα σκουλαρίκια, που άρεσαν στη Ράνα γιατί το πρώτο ζευγάρι το χάρισε στη γυναίκα του…

Τρίτη

Η Μπιρτσέ συνεχίζει να ξεχνάει πως μοιράζεται το γραφείο του Γιουνούς και κάνει θόρυβο με αποτέλεσμα να τον κάνει έξαλλο και να της βάλει τις φωνές. Η Ράνα επισκέπτεται τη Χουμεϊρά και εκείνη φοράει τα σκουλαρίκια, που ο Ταρίκ αρχικά προόριζε για τη Ράνα. Ο Ταρίκ δεν μπορεί να βρει πουθενά τη Ράνα και η Φιλίζ του λέει πως έφυγε από την εταιρία χωρίς να πει που πάει.

Ο Ταρίκ στέλνει ένα γραπτό μήνυμα στη Ράνα. Το τηλέφωνο της Ράνα δείχνει ότι έχει λάβει ένα μήνυμα από «την αγάπη μου», όπως έχει περασμένο τον Ταρίκ στη συσκευή της και η Χουμεϊρά της ζητάει να της μιλήσει για τον αγαπημένο της. Η Ράνα της λέει πως είναι ένας υπέροχος άντρας. Η Ράνα τηλεφωνεί στον Ταρίκ μπροστά στη Χουμεϊρά και υποκρίνεται στο τηλέφωνο.

Ο Ταρίκ δεν καταλαβαίνει γιατί του μιλάει έτσι. Η Ράνα κλείνει το τηλέφωνο και είναι η σειρά της Χουμεϊρά να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον άντρα της. Η Ράνα νιώθει άβολα όταν την ακούει. Η Ράνα σοκάρεται όταν παρατηρεί τα σκουλαρίκια της Χουμεϊρά και αμέσως σηκώνεται να φύγει. Πιστεύει πως η Χουμεϊρά είναι η πραγματική αγαπημένη του Ταρίκ και νιώθει πληγωμένη.

Η Μπιρτσέ είναι καλεσμένη σε ένα πάρτι και η Φιλίζ της προτείνει να καλέσει και τον Γιουνούς. Η Μπιρτσέ βρίσκει όμως γελοία τη συμβουλή της. Ο Ταρίκ έχει στα χέρια του τα σκουλαρίκια, που παρήγγειλε ξανά για τη Ράνα και πιστεύει πως η κοπέλα θα ενθουσιαστεί. Δεν έχει ιδέα για τη συνάντηση της ερωμένης του με τη γυναίκα του. Η Ιντζί, μετά την αποκάλυψη για τον θάνατο της Ελίφ και της Μελέκ είναι μελαγχολική και δεν λέει κουβέντα. Η Τουλάι την πλησιάζει και της μιλάει αλλά η Ιντζί πιστεύει ότι ο Γιουσούφ, η Ελίφ και η Μελέκ είναι ζωντανοί…

Τετάρτη

Η Ράνα νιώθει απαίσια από τη στιγμή που είδε τη Χουμεϊρά να φοράει τα σκουλαρίκια, που προορίζονταν για εκείνη. Κλαίει μόνη της στο σπίτι και πιστεύει πως ο Ταρίκ αγαπάει τη γυναίκα του και για αυτή είναι απλά η ερωμένη του για να περνάει το χρόνο του. Ο Ταρίκ πηγαίνει στο σπίτι της Ράνα για να της χαρίσει τα σκουλαρίκια και εκείνη γίνεται έξαλλη γιατί πιστεύει πως τα έφερε από το σπίτι του. Καταλήγουν να τσακώνονται, η Ράνα ξεσπάει σε κλάματα και τελικά καταφέρνουν να ηρεμήσουν και να μιλήσουν.

Ο Ταρίκ αγαπάει τη Ράνα αλλά οι πράξεις της τον φέρνουν στα όρια του. Έχει αρχίσει να ανησυχεί μήπως η Χουμεϊρά έχει υποψιαστεί κάτι. Φεύγει από το σπίτι της Ράνα γεμάτος αμφιβολίες. Η Ράνα νιώθει ότι είναι ερωτευμένη με τον Ταρίκ αν και δεν ήταν αυτό το αρχικό της σχέδιο και τώρα είναι θυμωμένη με τον εαυτό της, που παρασύρθηκε από τα αισθήματά της. Ο Εμιρχάν θέλει να παίξει με την Ιντζί αλλά εκείνη είναι θυμωμένη με όσα έχει μάθει και φωνάζει στον Εμιρχάν πως δεν θέλει να τον ξαναδεί.

Ο Εμιρχάν είναι στενοχωρημένος. Ένα ερώτημα βασανίζει τον Σαφάκ, ποιος είναι ο άντρας στο σπίτι της Ζουλιντέ. Η μητέρα του μιλάει στο τηλέφωνο με μια γειτόνισσα και την ακούει να λέει πως αυτός ο άντρας στο σπίτι της Ζουλιντέ πρέπει να είναι ο πατέρας του Εμιρχάν και πως προφανώς δεν είναι πεθαμένος και η Ζουλιντέ τους είπε ψέματα. Ο Σαφάκ περνάει έξω από το μαγαζί της Τουλάι και ακούει τη Ζουλιντέ να λέει πως πρέπει να γυρίσει σπίτι για φιλοξενεί κάποιον. Μετά από αυτό ο Σαφάκ πιστεύει πως ο πατέρας του Εμιρχάν δεν είναι νεκρός και πράγματι μένει στο σπίτι της Ζουλιντέ. Η Μπιρτσέ καλεί τον Γιουνούς στο πάρτι που θα πάει αλλά εκείνος την απορρίπτει και βρίσκει γελοία την πρότασή της γιατί δεν του αρέσουν καθόλου τα πάρτι. Όταν όμως βλέπει τη Μπιρτσέ ντυμένη και μακιγιαρισμένη εντυπωσιάζεται από την ομορφιά της.

Η Χουμεϊρά λέει στον Ταρίκ πως συμπαθεί πολύ τη Ράνα και θέλει να την καλέσει για δείπνο. Ο Ταρίκ αισθάνεται άσχημα στριμωγμένος. Από τη μια δεν μπορεί να βρει τη Μελέκ, η υγεία της Ματσιντέ βελτιώνεται και απόν την άλλη η Ράνα και η γυναίκα του έγιναν φίλες. Η Μελέκ τριγυρίζει στους δρόμους και η Ιντζί τη βλέπει ξανά. Αυτή τη φορά τρέχει και την αγκαλιάζει. Η Μελέκ δεν θυμάται τίποτα παρά το γεγονός ότι η Ιντζί τη φωνάζει με το όνομά της. Η Ιντζί της μιλάει για τον Γιουσούφ και την Ελίφ αλλά η Μελέκ δεν καταλαβαίνει τι θέλει το κοριτσάκι από εκείνη. Η Ιντζί θέλει να την πάει στην Τουλάι αλλά η Μελέκ το σκάει. Τώρα η Ιντζί είναι απόλυτα σίγουρη πως η Μελέκ είναι ζωντανή…

Πέμπτη

Η Ζουλιντέ αναζητεί την Μελέκ. Η Μελέκ έχει φύγει και ψάχνει την Ελίφ αλλά τελικά επιστρέφει στο σπίτι της Ζουλιντέ. Η Ιντζί λέει στην Τουλάι πως είδε ξανά τη Μελέκ αλλά η Τουλάι δεν την πιστεύει και επιμένει να της λέει πως η Μελέκ έχει πεθάνει. Η κατάσταση της Μελέκ προβληματίζει τη Ζουλιντέ, η οποία φοβάται μήπως η κοπέλα κάνει κακό στον Εμιρχάν.

Ο Σαφάκ νιώθει άσχημα γιατί πιστεύει πως ένας άντρας μένει μαζί με τη Ζουλιντέ. Η Ματσιντέ δεν νιώθει καλά και θέλει να δειπνήσει μόνη της στο δωμάτιο της. Η Βιλντάν λέει πως συνεχίζει να δίνει στη Ματσιντέ τα δηλητηριώδη χάπια.

Η Μελέκ σκέφτεται τη συνάντησή της με την Ιντζί και η Ζουλιντέ καταλαβαίνει πως κάτι την απασχολεί. Όταν τη ρωτάει όμως η Μελέκ δεν της απαντάει. Η Χουμεϊρά θέλει να επισκεφθεί τη Ράνα στο σπίτι της μαζί με τον Ταρίκ. Του λέει πως η Ράνα έχει αγαπημένο και θα μπορούσαν να κάνουν και εκείνοι παρέα. Ο Ταρίκ νιώθει εξαιρετικά άβολα με τη συζήτηση και την ιδέα της γυναίκας του. Της λέει πως η Ράνα δουλεύει για εκείνον και δεν θέλει να έχουν μεγάλη οικειότητα. Ο Σαφάκ επιστρέφει αργά στο σπίτι του και δεν έχει διάθεση για τίποτα. Η Λεμάν δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο ο γιος της είναι λυπημένος αλλά φοβάται πως ίσως η Ζουλιντέ να είναι ο λόγος….

Παρασκευή 

Η Ζουλιντέ δεν ξέρει πως να χειριστεί την κατάσταση με τη Μελέκ και αποφασίζει να μιλήσει με την Τουλάι. Όταν πηγαίνει όμως στο μαγαζί βλέπει την άσχημη κατάσταση στην οποία είναι η Ιντζί και αποφασίζει να αναβάλλει την κουβέντα. Η Χουμεϊρά λέει στον Ταρίκ πως θα ξεκινήσει γιόγκα για εγκύους.

Η Ζουλιντέ συναντάει τυχαία τον Σαφάκ και του μιλάει για τον καλεσμένο της. Ο Σαφάκ τη ρωτάει αν θα μείνει στο σπίτι της μόνιμα ή για λίγο καιρό και εκείνη του απαντάει πως αυτό δεν το γνωρίζει ακόμα. Ο Εμιρχάν λέει πως περνάει ωραία μαζί του και ο Σαφάκ είναι πια σίγουρος πως ο καλεσμένος στο σπίτι της Ζουλιντέ είναι ο πατέρας του μικρού. Απογοητευμένος πηγαίνει και κάθεται μόνος του στο πάρκο και θυμάται τη μέρα που συνάντησε εκεί τη Ζουλιντέ.

Ο Ταρίκ περιμένει την ημέρα, που θα πεθάνει η Ματσιντέ. Η Βιλντάν του λέει πως συνεχίζει να της δίνει τα χάπια. Ο Ταρίκ την ενθαρρύνει να συνεχίσει και της υπόσχεται ανταμοιβή για την προσπάθειά της. Η Βιλντάν όμως έχει και αυτή τα δικά της σχέδια. Η Χουμεϊρά κάνει κάποιες ασκήσεις γιόγκας μόνητης. Η Βιλντάν, η Γιλντίζ, η Σουρεϊγιά και η Ελίφ την παρακολουθούν. Η Γιλντίζ το βρίσκει αυτό που κάνει πολύ παράξενο. Η Χουμεϊρά πιστεύει πως χρειάζεται έναν επαγγελματία προπονητή για να συνεχίσει να το κάνει. Ένας από τους ενοικιαστές της Λεμάν ζητάει λίγες μέρες προθεσμία για να πληρώσει το ενοίκιο του αλλά εκείνη αρνείται. Ο άντρας απειλεί τη Λεμάν και εκείνη καλεί τον Βεϊσέλ για να τη βοηθήσει. Η Γιλντίζ φοβάται πως η γυμναστική, που κάνει η Χουμεϊρά θα κάνει κακό στο μωρό, που περιμένει…