Ελίφ (05/02): Η θλίψη του Κερέμ

Ελίφ (05/02): Η θλίψη του Κερέμ
Ενημερώθηκε: 05/02/21 - 14:17

Ελίφ (05/02): Η Σουρεϊγιά δίνει στην οικογένεια τα δώρα της. Δεν έχει τίποτα όμως για την Ελίφ μιας και δεν ήξερε την ύπαρξη της. Της χαρίζει όμως ένα από τα βραχιόλια της.

Η Ελίφ συμπαθεί τη Σουρεϊγιά. Ο Κερέμ ανακοινώνει στη Σουρεϊγιά πως η Χουμεϊρά είναι έγκυος. Η Μελέκ περνάει δύσκολες ώρες στο εγκαταλελειμμένο σπίτι που μένει και οι γείτονες της βοηθούν.

Στο δείπνο ο Ταρίκ γνωρίζει για πρώτη φορά τη Σουρεϊγιά. Ο Κερέμ καλεί την Ελίφ να καθίσει μαζί τους στο τραπέζι προκαλώντας τη δυσαρέσκεια του Ταρίκ και της Χουμεϊρά. Η Ματσιντέ προτείνει στη Σουρεϊγιά να εργαστεί στην εταιρία αλλά εκείνη ευγενικά αρνείται γιατί είναι ένας επαγγελματικός χώρος για τον οποίο δεν γνωρίζει πολλά.

Ο Ταρίκ συμφωνεί μαζί της αλλά ο τρόπος που μιλάει ενοχλεί τη Ματσιντέ και τον Κερέμ. Η Σουρεϊγιά θέλει να πάει να μείνει σε ξενοδοχείο αλλά η Ματσιντέ δεν το επιτρέπει. Της λέει πως το δωμάτιο της είναι έτοιμο και τη συνοδεύει εκεί. Στο δωμάτιο, που έχει ετοιμάσει η Γιλντίζ, η Σουρεϊγιά συγκινείται όταν βλέπει φωτογραφίες της μητέρας της.

Η Ελίφ λέει στον Κερέμ πως δείχνει θλιμμένος και αναρωτιέται αν ευθύνεται για αυτό η άφιξη της Σουρεϊγιά γιατί δείχνει να είναι καλό κορίτσι. Αργότερα, η Σουρεϊγιά και ο Κερέμ συναντιούνται στην κουζίνα και θυμούνται το παρελθόν. Η Σουρεϊγιά νιώθει γοητευμένη από τον Κερέμ αν και καταλαβαίνει πως κάτι τον απασχολεί.

Το επόμενο πρωί, η Σουρεϊγιά ρωτάει τη Γιλντίζ τι συμβαίνει στον Κερέμ αλλά εκείνη δεν έχει ιδέα. Ο Κερέμ κοιτάζει τη φωτογραφία του με τη Ρεϊχάν και αναρωτιέται πως θα καταφέρει να την ξεχάσει…