Ελίφ (05/06): Η Αρζού θα προσπαθήσει να κάνει πάλι κακό;

Ελίφ (05/06): Η Αρζού θα προσπαθήσει να κάνει πάλι κακό;
Ενημερώθηκε: 05/06/20 - 13:40

Ελίφ (05/06): Ο Ουμίτ μιλάει με τον δικηγόρο και μαθαίνει πως η Αρζού αφέθηκε ελεύθερη επειδή ο Γιουσούφ απέσυρε τη μήνυση εναντίον της. Η Γκόντζα δεν χαίρεται καθόλου με αυτή την εξέλιξη.

Ο Γιουσούφ λέει τα νέα και στην οικογένεια Εμίρογλου και η Αλιγιέ με τον Σελίμ δεν συμφωνούν με αυτό, που έκανε. Ξέρουν τον χαρακτήρα της Αρζού και είναι σίγουροι πως με την πρώτη ευκαιρία θα προσπαθήσει να τους κάνει πάλι κακό. Ο Ουμίτ και η Γκόντζα είναι νευρικοί καθώς η Αρζού συμπεριφέρεται σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Ειδικά η Γκόντζα πιστεύει πως κάτι ετοιμάζει.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Ο Ουμίτ της λέει πως δεν τον ενδιαφέρει γιατί έχει αποφασίσει να συνεχίσει τη ζωή του μόνος του. Παρόλαυτά είναι περίεργος για ποιο λόγο η Αρζού συμπεριφέρεται έτσι. Η Αρζού του μιλάει ξανά για την εγκυμοσύνη της αλλά ο Ουμίτ δεν την πιστεύει. Η Λεϊλά κάνει πρόβα το φόρεμα, που της ράβει η Μελέκ.

Κάνει παράπονα για το φόρεμα και φέρεται άσχημα στη Μελέκ. Ο Ονούρ βλέπει τη Λέϊλά να βγαίνει από το σπίτι του Γιουσούφ και νιώθει ζήλια γιατί ξέρει πως η Λεϊλά ήταν ερωτευμένη μαζί του.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ