Ελίφ (14/6): Ο Ταρίκ χτυπάει τη Ράνα

Ελίφ (14/6): Ο Ταρίκ χτυπάει τη Ράνα
Ενημερώθηκε: 14/06/21 - 15:34

Ελίφ (14/6): Η Ματσιντέ έχει μάθει πια την αλήθεια για τη φωτιά και νιώθει άσχημα.

Η Βιλντάν και η Χουμεϊρά τη συνοδεύουν στο δωμάτιο της και η Ράνα μένει μόνη της. Η Βιλντάν επιστρέφει και λέει στη Ράνα πως η Χουμεϊρά θα μείνει στο πλευρό της μητέρας της, οπότε με έναν ευγενικό τρόπο ουσιαστικά της λέει πως πρέπει να φύγει. Η Ράνα το καταλαβαίνει και φεύγει αλλά τώρα η Βιλντάν έχει μπει στο στόχαστρο της. Υποψιάζεται πως η Βιλντάν κρύβει κάτι.

Η Χουμεϊρά καλεί τον Κερέμ και του εξηγεί πως η μητέρα τους έμαθε την αλήθεια. Ο Ταρίκ μαθαίνει πως η Ράνα ήταν αυτή που έκανε την αποκάλυψη και δεν καταλαβαίνει τι προσπαθεί να κάνει. Η Ράνα ξέρει πως ο Ταρίκ προσελάβε κάποιον να βάλει τη φωτιά εξαιτίας της Ελίφ και η Ματσιντέ δεν είχε ιδέα για την πραγματική ζημιά, που υπέστη η εταιρία. Η Ράνα σκέφτεται πόσο σοκαρίστηκε η Ματσιντέ από τα νέα και αυτό σημαίνει πως ίσως ακόμα και να πέθαινε αν μάθαινε ότι το έκανε ο Ταρίκ και ο λόγος ήταν η Ελίφ.

Η Ράνα συναντάει τον Τζεμ και του λέει την ιστορία. Ο Κερέμ εξηγεί στη μητέρα του πως της έκρυψαν την αλήθεια για να την προστατεύσουν. Η Ματσιντέ του εξηγεί πως αναστατώθηκε όχι μόνο επειδή έχασαν τόσα χρήματα αλλά επειδή τα παιδιά της είπαν ψέματα. Η καρδιά της μαλακώνει όταν ο Κερέμ της εξηγεί πως έκρυψε την αλήθεια γιατί νοιάζεται για την υγεία της και γιατί ήταν ο ίδιος απογοητευμένος από τον εαυτό του. Σκέφτεται πως ο πατέρας του δούλεψε τόσο σκληρά για όλα και εκείνος τα κατέστρεψε.

Η Ράνα σκέφτεται πως για να έκαψε τις αφίσες της Ελίφ ο Ταρίκ θέλει μάλλον να την κρατάει κρυμμένη. Ο Ταρίκ καλεί τη Ράνα αλλά εκείνη δεν απαντάει και γίνεται έξαλλος.

Η Βιλντάν έχει πολλές δουλειές και αποφασίζει να τηλεφωνήσει στη Σερσέ για να έρθει να τη βοηθήσει. Η Ελίφ θυμάται όταν ήταν μαζί με τη μητέρα της ευτυχισμένη. Ο Ταρίκ επιμένει να τηλεφωνεί στη Ράνα αλλά εκείνη δεν απαντάει. Ο Τζεμ την προειδοποιεί να είναι προσεχτική.

Ο Ταρίκ πηγαίνει στο σπίτι της Ράνα και της μιλάει αυστηρά. Τα λόγια του την κάνουν έξαλλη. Την αρπάζει από το χέρι και την προειδοποιεί να μείνει μακριά από την έπαυλη. Αρχίζουν να τσακώνονται και ο Ταρίκ τη χτυπάει. Η Ράνα πέφτει στο πάτωμα χωρίς τις αισθήσεις της…