Ελίφ (16/07): Η αστυνομία βρίσκει το πτώμα μιας γυναίκας

Ελίφ (16/07): Η αστυνομία βρίσκει το πτώμα μιας γυναίκας
Ενημερώθηκε: 16/07/20 - 16:18

Ελίφ (16/07): Ο Γιουσούφ και ο Σελίμ επιστρέφουν σπίτι. Η αστυνομία περιμένει έξω από το σπίτι της Σουλέ. Η Σουλέ πηγαίνει στο πατρικό της, που είναι σε άλλη πόλη και η Λεϊλά επικοινωνεί μαζί της. Ο Βεϊσέλ λέει στην Τουλάι πως ο Ερκούτ θα πουλήσει την εταιρία οπότε θα μείνει χωρίς δουλειά.

Ο Ουμίτ οδηγείται στη φυλακή καθώς η κατάθεση της Ελίφ τον εμπλέκει στην υπόθεση απαγωγής της. Παθαίνει νευρικό κλονισμό μετά και από τα νέα για τον θάνατο της Αρζού και θυμάται τις ωραίες στιγμές, που έζησαν μαζί. Η Ζεϊνέπ υπενθυμίζει στον Σελίμ πως πρέπει να πληρώσουν έναν λογαριασμό και η Σιταρέ το ακούει και νιώθει άσχημα. Ο Τζεβαχίρ έχει μάθει για το ατύχημα της Αρζού και λέει στον Γιουσούφ ότι θέλει να πάρει στη δουλειά ξανά τη Μελέκ. Η Σιταρέ πληρώνει τον λογαριασμό και όταν ο Σελίμ το μαθαίνει νιώθει άσχημα. Η Σιταρέ του λέει πως αφού μένει μαζί τους θέλει και αυτή να συνεισφέρει στα έξοδα του σπιτιού. Ο Ορχάν, ο δικηγόρος φίλος του Γιουσούφ, μαθαίνει πως ο φίλος του υποθήκευσε το μαγαζί του για να πάρει δάνειο στην τράπεζα.

 

 

Ο Τζεβαχίρ επισκέπτεται τη Μελέκ και αφού στην αρχή μιλάει άσχημα για την Αρζού, στη συνέχεια της προτείνει δουλειά. Καθώς μιλάνε, έρχεται η Σιταρέ και ο Τζεβαχίρ γοητεύεται από την κοπέλα. Η Μελέκ αρνείται την προσφορά του για δουλειά. Ο Τζεβαχίρ δεν επιμένει καθώς θέλει να ακολουθήσει τη Σιταρέ. Καταλαβαίνει πως η κοπέλα ψάχνει για δουλειά. Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ κάνουν ψώνια για το σπίτι και η Ζεϊνέπ επιμένει να πάρει ένα δώρο για τη Σιταρέ. Ο Τζεβαχίρ πλησιάζει τη Σιταρέ και της προσφέρει δουλειά αλλά εκείνη αρνείται. Η Ελίφ ακούει τον Γιουσούφ να μιλάει με την τράπεζα. Ο Σελίμ πηγαίνει να βοηθήσει έναν συνάδελφο, τον Ισμαήλ, που αντιμετωπίζει πρόβλημα με κάποιους πελάτες του. Η αστυνομία βρίσκει το πτώμα μιας γυναίκας, κοντά στον τόπο του ατυχήματος της Αρζού…

 

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ