ΕΛΙΦ (17/3): Νέες εξελίξεις! Τι ετοιμάζει η Αρζού στην οικογένεια Εμίρογλου

ΕΛΙΦ (17/3): Νέες εξελίξεις! Τι ετοιμάζει η Αρζού στην οικογένεια Εμίρογλου
Ενημερώθηκε: 16/03/20 - 19:53

ΕΛΙΦ (17/3): Η Αρζού δεν λέει να ξεχάσει την οικογένεια Εμίρογλου. Αν και όλα πλέον έχουν τελείώσει θέλεινα μάθει πόσο υποφέρουν και τι κάνουν. Σίγουρα κάτι θά έχει στο μυαλό της. Μάταια ο Ουμίτ της λέει να σταματήσει να τους σκέφτεται, άλλωστε -όπως της λέει- έχει πάρει πια την εκδίκησή της.

Αναλυτικά, στο επόμενο συνταρακτικό επεισόδιο, της Τρίτης 17 Μαρτίου, της δραματικής σειράς του STAR, θα δούμε:

Ο Ουμίτ λέει στην Αρζού πως έκλεισε ένα ταξίδι για να κάνουν το ταξίδι του μέλιτος αλλά η Αρζού θυμώνει και του ζητάει να μην κάνει σχέδια χωρίς να τη γνώμη της. Ο Ουμίτ νιώθει απογοητευμένος και θυμωμένος.  

Η Μπαχριγιέ έχει ένα σπίτι για ενοικίαση αλλά δεν θέλει να το δώσει στη Μελέκ. Οι υπόλοιπες εργάτριες της λένε πως η Μελέκ έχει μεγάλη ανάγκη να βρει άμεσα ένα σπίτι. Η Μπαχριγιέ λέει πως θα το σκεφθεί. Ο Βεϊσέλ είναι σίγουρος πως ο Μουράτ κάτι ετοιμάζει και μιλάει σχετικά στον Ερκούτ. Ο Ερκούτ του λέει πως ο Μουράτ του έσωσε τη ζωή.  

Η Αρζού και ο Ουμίτ διαφωνούν ξανά για το ταξίδι του μέλιτος. Η Ασουμάν τους ακούει και το συζητάει με την Γκόντζα. 

Η Μπαχριγιέ με την Αϊσέλ πηγαίνουν στο βιβλιοπωλείο να μιλήσουν στη Μελέκ και την οικογένειά της για το σπίτι, που έχει για ενοικίαση. Τους δίνει τα κλειδιά. Το σπίτι είναι ένα ερείπιο. Ο Σελίμ θέλει να ακυρώσουν τη συμφωνία αλλά η Μελέκ του λέει πως θα το καθαρίσουν και θα το κάνουν σπίτι τους.  Ο Σελίμ πείθεται. 

Ο Γιουσούφ προτείνει στον Σελίμ να του δώσει λίγα χρήματα για να τον βοηθήσει αλλά εκείνος αρνείται. Ο Σελίμ του εξηγεί πως δεν μπορεί να δανειστεί χρήματα χωρίς να έχει κάποιον σχέδιο για το μέλλον.  Ο Γιουσούφ, η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ μεταφέρουν τα πράγματα της οικογένειάς στο νέο τους σπίτι. Η οικογένεια έχει το πρώτο της δείπνο στο νέο της σπίτι…