ΕΛΙΦ (19/2): Αγωνία! Ο Σελίμ ψάχνει απεγνωσμένα χρήματα. Θα τα βρεί;

ΕΛΙΦ (19/2): Αγωνία! Ο Σελίμ ψάχνει απεγνωσμένα χρήματα. Θα τα βρεί;
Ενημερώθηκε: 18/02/20 - 18:44

ΕΛΙΦ (19/2): Η αγωνία για την Σελίμ φθάνει στο κατακόρυφο στην προσπάθεια να βρει χρήματα να πληρώσει κάποιες από τις οφειλές του γιατί μπορεί να χάσει ακόμα και το σπίτι του...

Αναλυτικά, στο επόμενο συνταρακτικό επεισόδιο, της Τετάρτης 19 Φεβρουαρίου, της δραματικής σειράς του STAR, θα δούμε:

Η Ελίφ και ο Ταϊλάν πηγαίνουν στο σπίτι του Χακί αλλά δεν τον βρίσκουν εκεί. Η Μελέκ σε κάθε ευκαιρία που έχει, επισκέπτεται τον Γιουσούφ για να δει αν είναι καλά.

Η Πελίν επισκέπτεται τον Σελίμ και του προσφέρει χρήματα για να λύσει κάποια από τα πολλά προβλήματά του αλλά ο Σελίμ της λέει πως δεν μπορεί να τα δεχθεί. Ο Βεϊσέλ ζητάει χρήματα από τον Σελίμ και εκείνος του λέει πως δεν μπορεί να τον βοηθήσει. Ο Σελίμ ψάχνει απεγνωσμένα χρήματα για να σώσει το σπίτι της οικογένειας και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν. Η Αλιγιέ πηγαίνει να μιλήσει στη Ζεϊνέπ και εκείνη της λέει πως η σχέση της με τον Σελίμ έχει τελειώσει.

Η Αλιγιέ καταλαβαίνει πως δεν μπορεί να της αλλάξει γνώμη. Καθώς φεύγει, χάνει τις αισθήσεις της. Η Τουλάι και η Ζεϊνέπ τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Ο γιατρός τους λέει πως η Αλιγιέ λιποθύμησε εξαιτίας υψηλής πίεσης. Η Αλιγιέ είναι καλύτερα αλλά η Ζεϊνέπ νιώθει υπεύθυνη για την κατάστασή της.

Όλοι μαζί επιστρέφουν στο κτήμα. Εξαιτίας της κατάστασης της Αλιγιέ, η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ βρίσκονται πια στο ίδιο σπίτι. Η Ζεϊνέπ του λέει πως θα μείνει γιατί δεν θέλει να στεναχωρήσει την Αλιγιέ αλλά μόλις συνέλθει η μητέρα του, εκείνη θα φύγει ξανά. Ο Γιουσούφ προσπαθεί να βρει τρόπο να σώσει τον Χακί από τα χέρια του πατέρα του…