Ελίφ (22/4): Ο Βεϊσέλ πάει στην κοντινή πόλη που θυμήθηκε η Μελέκ

Ελίφ (22/4): Ο Βεϊσέλ πάει στην κοντινή πόλη που θυμήθηκε η Μελέκ
Ενημερώθηκε: 22/04/21 - 14:59

Ελίφ (22/4): Ο Γιουνούς και η ομάδα του είναι στην έπαυλη για τη φωτογράφιση και η Σουρεγιά τους παρακολουθεί.

Ο Γιουνούς έχει μια διαφωνία με το φωτογράφο και του μιλάει σκληρά και ο Κερέμ επεμβαίνει για να τους ηρεμήσει. Η Σουρεγιά τον θαυμάζει για τον τρόπο, που χειρίζεται τις δύσκολες καταστάσεις. Η φωτογράφιση ξεκινάει αλλά ο Γιουνούς δεν ηρεμεί και ο φωτογράφος παραιτείται. Αυτή είναι μια πολύ άσχημη εξέλιξη γιατί ο χρόνος τους πιέζει να έχουν άμεσα αποτέλεσμα.

Η Μπιρτσέ προσπαθεί να βρει λύση αλλά δεν τα καταφέρνει και η Σουρεγιά τους προτείνει να κάνει εκείνη τη φωτογράφιση, καθώς έχει πάρει μαθήματα φωτογραφίας. Η πρότασή τους ξαφνιάζει τον Κερέμ και τον Γιουνούς αλλά δεν έχουν άλλη επιλογή. Δίνουν αυτή την ευκαιρία στη Σουρεγιά και εκείνη κάνει υπέροχη δουλειά. Ο Γιουνούς, ο Κερέμ και η Μπιρτσέ ενθουσιάζονται με το αποτέλεσμα.

Η Λεμάν είναι ακόμα άρρωστη και η γειτόνισσά της τη φροντίζει. Η Λεμάν της μιλάει για το γιο της τον Σαφάκ και για την επιθυμία της να τον δει παντρεμένο με μια κατάλληλη γυναίκα. Η Ματσιντέ ευχαριστεί τη Σουρεγιά για την προσπάθειά της και της λέει πως θα ήθελε να βρει έναν τρόπο ώστε να μείνει για πάντα στην έπαυλη μαζί τους. Ο Κερέμ ακούει τα λόγια της μητέρας του και συμφωνεί. Ο Βεϊσέλ αποφασίζει να πάει στην κοντινή πόλη, την οποία θυμήθηκε η Μελέκ…