Ελίφ (26/4): Όσα θα γίνουν σήμερα

Ελίφ (26/4): Όσα θα γίνουν σήμερα
Ενημερώθηκε: 26/04/21 - 14:40

Ελίφ (26/4): Ο Κερέμ, ο Γιουνούς, η Σουρεγιά και η Μπιρτσέ σχεδιάζουν να πάνε να δειπνήσουν όταν έρχεται στην εταιρία η Παρλά για να κάνει έκπληξη στον Κερέμ.

Εκπλήσεται δυσάρεστα όμως όταν εισβάλει στο γραφείο του και βλέπει εκεί τη Σουρεγιά. Ο Κερέμ της λέει πως σκοπεύουν να πάνε να δειπνήσουν και η Παρλά νομίζει πως θα είναι οι δύο τους και φεύγει. Σε έξαλλη κατάσταση τηλεφωνεί στη Χουμεϊρά και εκείνη καταλαβαίνει πως η Παρλά είδε μαζί τον Κερέμ με τη Σουρεγιά.

Στο γραφείο του Γιουνούς η Μπιρτσέ λέει στον Κερέμ και τη Σουρεγιά πως ταιριάζουν πολύ. Ο Γιουνούς κάνει παρατήρηση στη Μπιρτσέ γιατί δεν το θεωρεί σωστό από έναν επαγγελματία να κάνει τέτοιου είδους σχόλια.

Ο Σαφάκ βλέπει τη Ζουλιντέ έξω από το μαγαζί της Τουλάι και την ευχαριστεί επειδή βοήθησε τη μητέρα του. Η Λεμάν αισθάνεται καλύτερα και βαριέται στο σπίτι. Θέλει να πάνε να δει το νέο σπίτι του Σαφάκ μετά τις εργασίες. Δεν ξέρει πως εκεί μένει πια η Ζουλιντέ. Η Λεμάν τηλεφωνεί στον Σαϊτ, τον εργολάβο των εργασιών αλλά εκείνος δεν απαντάει. Ο Σαφάκ ξέρει πως η μητέρα του θα επιμείνει με το θέμα του σπιτιού του και προσπαθεί να βρει τρόπο να την εμποδίσει να μάθει την αλήθεια.

Η Παρλά πηγαίνει στην έπαυλη και μιλάει άσχημα για τη Σουρεγιά στη Ματσιντέ αρχικά και μετά στη Χουμεϊρά. Η Τουλάι και ο Βεϊσέλ μιλάνε στο τηλέφωνο και εκείνος της λέει πως δεν έχει βγάλει ακόμα κάποια άκρη στην έρευνά του. Ο Βεϊσέλ επιστρέφει σπίτι και λέει στην Τουλάι πως έμαθε ότι ο Γιαχιά, το μόνο όνομα που θυμάται η Μελέκ, σκοτώθηκε και ίσως αυτό το γεγονός να συνδέεται με την υπόθεση της Μελέκ. Η Λεμάν επιμένει να θέλει να πάει να δει το σπίτι. Ο Σαφάκ της λέει πως μίλησε με τον Σαϊτν και η Λεμάν δεν καταλαβαίνει γιατί ο Σαϊτ δεν απαντάει στα δικά της τηλεφωνήματα. Ο Σαφάκ προσπαθεί να ξεφύγει από τη πίεση της μητέρας του και της λέει πως θέλει να θέλει να διακοσμήσει εκείνος το σπίτι με το γούστο του. Η Λεμάν σκέφτεται πως ο Σαφάκ θέλει να παντρευτεί και ενθουσιάζεται με την ιδέα.

Η Παρλά μιλάει συνεχώς για τον Κερέμ και η Χουμεϊρά κουράζεται. Όμως δίνει μια συμβουλή στην Παρλά, να είναι πιο άνετη και χαλαρή και να αλλάξει συμπεριφορά…