ΕΛΙΦ (7/4): Ο Μουράτ ζεί το γάμο του με την Αϊλά σαν εφιάλτη!

ΕΛΙΦ (7/4): Ο Μουράτ ζεί το γάμο του με την Αϊλά σαν εφιάλτη!
Ενημερώθηκε: 06/04/20 - 20:19

ΕΛΙΦ (7/4): Ο Μουράτ ζεί την όλη διαδικασία του γάμου του με την Αϊλά σαν έναν εφιάλτη. Είναι απελπισμένος, αλλά δεν έχει περιθώριο να τον αποφύγει καθώς δεν βρίσκει διέξοδο. Το μόνο καλό που προκύπτει απ' αυτόν τον γάμο είναι ότι γλυτώνει τα χρέη...

Αναλυτικά, στο επόμενο συνταρακτικό επεισόδιο, της Τρίτης 7 Απριλίου, της δραματικής σειράς του STAR, θα δούμε:

Η Αϊλά είναι ενθουσιασμένη για τον γάμο. Σε δύο μέρες θα παντρευτεί με τον Μουράτ. Ο Μουράτ έχει γλυτώσει χάρη στον Ερκούτ από τα χρέη αλλά πρέπει να παντρευτεί κάποια, που δεν θέλει. Η Ασουμάν λέει στην Γκόντζα τα πάντα για το παρελθόν της. Τώρα η Γκόντζα ξέρει πως ήταν πλούσια.

Η Ασουμάν της δείχνει φωτογραφίες από τον πρώην άντρα της. Η Γκόντζα της λέει πως έχει κάποιες μνήμες αλλά δεν είναι ξεκάθαρα τα πράγματα στο μυαλό της. Η Ασουμάν θα περιμένει υπομονετικά καθώς είναι σίγουρη πως σύντομα η Γκόντζα θα ανακτήσει τη μνήμη της. Ο Μουράτ μιλάει στον πατέρα του και την Αϊλά για την εγκυμοσύνη της. 

Ο Σελίμ μιλάει στον Γιουσούφ. Ο Γιουσούφ του λέει πως η Μπαχριγιέ δεν έχει δικαίωμα να τους διώξει από το σπίτι, είναι παράνομο. Ο Γιουσούφ θέλει να μιλήσει στην Μπαχριγιέ και να της εξηγήσει τη νόμιμη διαδικασία. Η Αϊλά ετοιμάζεται για τον γάμο της με τον Μουράτ. Ο Μουράτ ζει όλη τη διαδικασία σαν εφιάλτη και είναι απελπισμένος αλλά δεν βρίσκει διέξοδο. Ο γάμος γίνεται. Ο Σελίμ αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα με τους πελάτες στο ταξί, που δεν τον πληρώνουν και νιώθει αγανάκτηση. 

Η Μπαχριγιέ μετά από τη συζήτησή της με τον Γιουσούφ βρίσκεται σε δύσκολη θέση αλλά εξακολουθεί να τρομοκρατεί τη Μελέκ. Η Μελέκ ανησυχεί για την οικογένειά της γιατί σύμφωνα με την Μπαχριγιέ, ο άντρας της μπορεί να τους κάνει κακό. 

Η Μελέκ τηλεφωνεί στον Σελίμ και του λέει πως ίσως είναι καλύτερα να βρουν ένα καινούριο σπίτι. Ο Γιουσούφ είχε πουλήσει το σπίτι του όταν γινόταν ο πλειστηριασμός του κτήματος. Ο άνθρωπος, που είχε αγοράσει το σπίτι του τον επισκέπτεται και του εξηγεί πως επειδή φεύγει στο εξωτερικό αν θέλει μπορεί να του πουλήσει πίσω το σπίτι στην ίδια τιμή…