Ελίφ (7/7): Θα αφήσει η Σουρεγιά τον Κερέμ και θα φύγει για την Αγγλία;

Ελίφ (7/7): Θα αφήσει η Σουρεγιά τον Κερέμ και θα φύγει για την Αγγλία;
Ενημερώθηκε: 07/07/21 - 14:10

Ελίφ (7/7): Ο Κερέμ ρωτάει την Μπιρτσέ αν μίλησε με τη Σουρεγιά και εκείνη του απαντάει πως δεν τα κατάφερε γιατί είχε το τηλέφωνο της κλειστό. Ο Γιουνούς και η Μπιρτσέ έχουν καταλάβει πως ο Κερέμ έχει αισθήματά για τη Σουρεγιά.

Η Ζουλιντέ πηγαίνει με τον Εμιρχάν στο πάρκο και μετά σταματούν σε μια καφετέρια. Ο Σαφάκ τους βλέπει και κάθεται μαζί τους. Η Αλέβ τους βλέπει μαζί και όταν επιστρέφει σπίτι το αναφέρει στη Λεμάν. Η Λεμάν γίνεται έξαλλη όταν το μαθαίνει.

Ο Κερέμ επιστρέφει σπίτι για να δει τη Σουρεγιά καθώς δεν την έβγαλε στιγμή από το μυαλό του. Ανησυχεί για εκείνη και θέλει να μάθει τι συμβαίνει.

Η Λεμάν πηγαίνει στην καφετέρια, που βρίσκεται ο Σαφάκ με τη Ζουλιντέ και τον Εμιρχάν. Μαλώνει τον γιο της αλλά εκείνος γίνεται έξαλλος με τη συμπεριφορά της και της ζητάει να επιστρέψει αμέσως σπίτι τους γιατί εκείνος θα μείνει να βοηθήσει τον Εμιρχάν με τα μαθήματά του.

Ο Κερέμ πηγαίνει στο δωμάτιο της Σουρεγιά αλλά η κοπέλα δεν είναι εκεί. Διαβάζει όμως το γράμμα από την Αγγλία και απογοητεύεται. Πιστεύει πως η Σουρεγιά έχει αποφασίσει να πάει στην Αγγλία.

Η Βιλντάν συνεχίζει να ενημερώνει για τα πάντα την Παρλά και εκείνη της ζητάει να παρακολουθεί συνεχώς τον Κερέμ και τη Σουρεγιά. Η Βιλντάν θαυμάζει την τακτική της Παρλά.

Η Ζουλιντέ έχει επιστρέψει σπίτι της και θυμάται τις στιγμές που πέρασε μαζί με τον Σαφάκ αλλά και την επέμβαση της μητέρας του. Ο Σαφάκ μιλάει με τη μητέρα του για τη Ζουλιντέ. Η Λεμάν πιστεύει πως η Ζουλιντέ είναι μια ύπουλη, πονηρή γυναίκα και ο Σαφάκ τη διαβεβαιώνει πως η Ζουλιντέ είναι μια πολύ καλή γυναίκα. Αρχίζουν να τσακώνονται και ο Σαφάκ καταλαβαίνει πως δεν μπορεί να αλλάξει γνώμη στη μητέρα του και φεύγει θυμωμένος.

Η Αλέβ προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση προς όφελος της.

Ο Κερέμ νιώθει απαίσια γιατί πιστεύει πως η Σουρεγιά έχει αποφασίσει να φύγει και νιώθει πως δεν νοιάζεται καθόλου για όσα ωραία μοιράστηκαν όλο αυτόν τον καιρό….