Ελίφ (8/7): Ο Κερέμ ετοιμάζεται να πει στη Σουρεγιά πως την αγαπάει, αλλά…

Ελίφ (8/7): Ο Κερέμ ετοιμάζεται να πει στη Σουρεγιά πως την αγαπάει, αλλά…
Ενημερώθηκε: 08/07/21 - 12:00

Ελίφ (8/7): Η Αλέβ και η Λεμάν μιλάνε για τον Σαφάκ και τη Ζουλιντέ. Οι άντρες του Ταρίκ παρακολουθούν τον Βεϊσέλ και με διάφορα κόλπα προσπαθούν να τον γνωρίσουν καλύτερα.

Η Ζουλιντέ είναι πολύ λυπημένη και δεν μπορεί να ξεχάσει τη σκηνή με τη Λεμάν στην καφετέρια. Η Μπιρτσέ βγαίνει μια βόλτα με τη Σουρεγιά για να μιλήσουν και της λέει πως ξέρει ότι είναι σε άσχημη κατάσταση εξαιτίας του Κερέμ. Η Σουρεγιά στην αρχή διστάζει αλλά στη συνέχεια μιλάει με ειλικρίνεια στη Μπιρτσέ.

Ο Κερέμ είναι με τον Γιουνούς στο γραφείο του και για πρώτη φορά παραδέχεται πως έχει αισθήματα για τη Σουρεγιά. Ο Γιουνούς τους λέει πως ήταν φανερό εδώ και καιρό. Ο Κερέμ του λέει πως είναι λυπημένος επειδή η Σουρεγιά σκοπεύει να πάει στην Αγγλία. Ο Γιουνούς τον πείθει να μιλήσει με την κοπέλα και να εξηγήσει πως νιώθει.

Η Σουρεγιά λέει στην Μπιρτσέ πως η Παρλά είναι κοπέλα του Κερέμ αλλά εκείνη δεν το πιστεύει. Η Σουρεγιά απογοητευμένη της λέει πως θα δεχθεί τη δουλειά και θα πάει στην Αγγλία.

Στη συνέχεια η Σουρεγιά ανακοινώνει την απόφασή της στη Ματσιντέ. Η Ματσιντέ είναι αρνητική και δεν καταλαβαίνει γιατί η Σουρεγιά θέλει να φύγει. Δεν της αρέσει η απόφασή της αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι για να την εμποδίσει.

Ο Κερέμ επιστρέφει σπίτι αποφασισμένος να ομολογήσει στη Σουρεγιά τον έρωτά του για εκείνη. Ένα κουτί πέφτει από την τσέπη του και η Βιλντάν το βλέπει.

Το κουτί δεν έχει δαχτυλίδι, όπως υποψιάζεται η Βιλντάν, αλλά ένα κολιέ. Ο Κερέμ ακούει την πόρτα από το δωμάτιο της Σουρεγιά να ανοίγει και πηγαίνει να της μιλήσει.

Χάνει χρόνο όμως προσπαθώντας να βρει τα σωστά λόγια. Η Παρλά έρχεται στην έπαυλη ενώ ο Κερέμ ετοιμάζεται να πει στη Σουρεγιά πως την αγαπάει…